Csak én érzem úgy hogy ennek sohasem lesz vége?
Hogy még érthetőbb legyen: A fenti "Csak én érzem úgy..." kérdésre kétféleképpen lehet válaszolni: 1. Igen, csak te érzed úgy. 2. Nem, nem csak te érzed úgy.
Ami rendben is van (bár az igenleges válasz ez esetben módfelett relatív, ahogy a 16-os is utal rá(. Viszont a 3. lehetőség, hogy "Nyáron nagy enyhítések lesznek" meg nem a kérdésre válaszol. Ezért nem volt teljesen érthető.
Nem --> nem csak ő gondolja úgy, én is.
De szerintem ez egyértelmű, nem az egyetemen vagyunk, ez egy anonim válaszolgatós oldal, ahol az emberek segítenek (legalábbis elvben) egymásnak a legjobb tudásuk és tapasztalatai szerint.
Szóval igenre az nyomjon, aki szerint vége lesz majd. De tényleg voltak ilyen példák matekon, nem tudom itt ki mennyi idős,sok-e a korkülönbség köztünk, de a dolgozatban is volt ilyen csak ő... csak én... mondat, emlékszem rá mert el is rontottam akkor. Aztán még itt egyetemen is volt ilyenről szó, az állítás mikor igaz, mikor nem, tedd igazzá... Szóval ez, amit ír önmagában tényleg nem hülyeség, maximum ha kontextusba helyezzük, abban az esetben pontatlan valóban (mivel ahogy írták, nem tudjuk más véleményét). De kontextus nélkül ez a kérdés így érthető és rendben van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!