Csak én érzem úgy hogy ennek sohasem lesz vége?
Mi a franc bajotok van a kérdésével?
Csak én érzem úgy, hogy... --> igen=igen te érzed így, én nem így érzem
Csak én érzem úgy, hogy...--> nem= nem, én is így érzek
Szívesen
A suliba volt ilyen rész matekból, hogy mikor igaz az állítás. Ilyen mondatok is szerepeltek példaként. Meg igazzá kellett tenni. Hova tovább, szerintem a töritanár és a magyartanár is hangsúlyt fektetett rá. Nincs ezzel semmi gond.
Viszont akinek ez meghaladja a képességeit, akkor leírtam nyilacskákkal, szívesen. Vagy elrontottam volna a szórakozásotokat, hogy kötözködjetek? Bocsi...Sok ezer kérdés vár még lehúzásra, hajrá!
Kérdező: Nem, én is így érzem. Szerintem nem ilyen intézkedésekre lenne szükség, hanem tényleg a tanuljunk meg vele együtt élni stratégiára, mert ahogy mások is mondták: az oltás nem a végső megoldás, fertőzhet az ember és el is kaphatja. Azt meg senki nem gondolhatja komolyan, hogy mostantól legyen ez az életünk. Ne éljünk hogy éljünk? Ne már...
14:
Csak én érzem úgy, hogy... = Én vagyok az egyetlen ember, aki úgy érzi, hogy...
#14!
Fuss neki ennek újra, mert elsőre nem értetted meg a probémát!
A "igen" válasz értelmetlen, mert nem ismerheted mindenki véleményét.
Az igen választ egyetlen "nem" érvénytelenné teszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!