Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én érzem úgy hogy ennek...

Csak én érzem úgy hogy ennek sohasem lesz vége?

Figyelt kérdés
Mindig van, és lesz valami indok ami miatt meg kell hosszabbítani a jelenlegi intézkedéseket, vagy esetleg újabb szigorításokat be vezetni.

2021. márc. 4. 00:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
#6 Nem tudom hogy vagy vele, de én csak 1 kérdést látok...
2021. márc. 4. 09:58
 12/24 anonim ***** válasza:
93%
Hát nekem már a tököm tele van ezekkel a szigorításokkal. Lassan egy évet elvettek az életünkből...
2021. márc. 4. 10:25
 13/24 anonim ***** válasza:
96%
11: És ha arra Igent nyomunk, akkor azt a kérdező el is hiszi? Hogy ő az egyetlen ilyen ember a Földön?
2021. márc. 4. 10:31
 14/24 valaki : ***** válasza:
76%

Mi a franc bajotok van a kérdésével?

Csak én érzem úgy, hogy... --> igen=igen te érzed így, én nem így érzem

Csak én érzem úgy, hogy...--> nem= nem, én is így érzek

Szívesen

A suliba volt ilyen rész matekból, hogy mikor igaz az állítás. Ilyen mondatok is szerepeltek példaként. Meg igazzá kellett tenni. Hova tovább, szerintem a töritanár és a magyartanár is hangsúlyt fektetett rá. Nincs ezzel semmi gond.

Viszont akinek ez meghaladja a képességeit, akkor leírtam nyilacskákkal, szívesen. Vagy elrontottam volna a szórakozásotokat, hogy kötözködjetek? Bocsi...Sok ezer kérdés vár még lehúzásra, hajrá!

Kérdező: Nem, én is így érzem. Szerintem nem ilyen intézkedésekre lenne szükség, hanem tényleg a tanuljunk meg vele együtt élni stratégiára, mert ahogy mások is mondták: az oltás nem a végső megoldás, fertőzhet az ember és el is kaphatja. Azt meg senki nem gondolhatja komolyan, hogy mostantól legyen ez az életünk. Ne éljünk hogy éljünk? Ne már...

2021. márc. 4. 16:29
 15/24 anonim ***** válasza:
75%

14:

Csak én érzem úgy, hogy... = Én vagyok az egyetlen ember, aki úgy érzi, hogy...

2021. márc. 4. 16:45
 16/24 anonim ***** válasza:
44%

#14!

Fuss neki ennek újra, mert elsőre nem értetted meg a probémát!

A "igen" válasz értelmetlen, mert nem ismerheted mindenki véleményét.

Az igen választ egyetlen "nem" érvénytelenné teszi.

2021. márc. 4. 17:48
 17/24 A kérdező kommentje:
#14 köszönöm! :)
2021. márc. 4. 19:28
 18/24 anonim ***** válasza:
75%
A lényeg, szerintem egy ilyen jellegű és nyelvtanú kérdésnél fölösleges szavazást megadni. Kb. mint ha azt kérdezném, hogy "Tényleg ennyi a hülye ember?", az sem olyan, amire igent vagy nemet várnék. Vagy esetleg érdemesebb akkor inkább azt kérdezni, hogy "Szerintetek vége lesz ennek valaha?". Úgy már sokkal passzentosabb a szavazás is a fenti válaszlehetőségekkel.
2021. márc. 4. 19:34
 19/24 valaki : ***** válasza:
68%
Lyézus, mássz le a keresztről... Most komolyan, aki akarta, az érti. Sőt, az látja értelmetlennek, aki annak akarja látni. Most őszintén, minek jöttök ide? Miért szólsz hozzá, ha szerinted értelmetlen a kérdés? Ettől jobb, hogy jujcikahhhhhh beleköthetek awww láwcsi ezazzzz??? Otthon nem figyelnek rátok, vagy mi? Vagy műveltnek akartok látszani? A fenéért nem lehet válaszolni vagy továbbgörgetni. Ez a kérdés érthető volt a fentebb foglaltak alapján, nem értem miért ide jöttök kiélni magatokat...Na menjetek és szálljatok rá egy tinire, akinek nem jött meg vagy mit tudom én. Ti vagytok a királyik, Dr.Habil.Phd. címet mindenkinek! Éljen,éljen!
2021. márc. 4. 19:46
 20/24 anonim ***** válasza:
33%
19: Számomra nem volt világos, hogy ha Igent vagy Nemet jelölök, az érdemben milyen funkciót szolgál, milyen kérdést válaszol meg, tekintve, hogy a harmadik lehetőség kissé más típusú. Mert te például melyiket jelölted meg, és hogy gondoltad, mire válaszolsz vele?
2021. márc. 4. 19:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!