Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha március 22 után se lesz...

Ha március 22 után se lesz enyhítés benne lennétek egy tüntetésben?

Figyelt kérdés
1 éve tart ez a helyzet,nem szeretném részletezni mekkora károkat okozva mert aki nem csontig narancs párti és nem egy barlangban él tudja. Elszomorító látni hogy mindenki csak otthonról mondja mit kéne és nem lépnek érte. Nem vagyok orvos se vírus szakértő de úgy gondolom,hogy 2 hét ilyen feltételekkel elég kell legyen a járvány görbe ellapításához. Ha mégse lenne enyhites akkor gondolom mindenki hosszú kommenteket fog írni a kormány oldalára vagy a haveroknak,családnak mondani h kivel mit kéne csinálni a parlamentben. Szeretném ha oszefogna az országnak egy jelentős része úgy hogy azt egy "átlag" ember vezeti függetlenül a kormánytól valós, nyílt tájékoztatás mellett. Ha más országokban kisebb dolgok miatt az utcára mentek az emberek akkor nálunk is itt lenne az ideje,persze ésszerű keretek között,de változtatni a mostani korlatozasokon.Megkernék mindenkit aki elolvassa ezt,hogy szavazzon és kíváncsi vagyok mindenki véleményére.

2021. márc. 5. 11:36
A kérdező szavazást indított:
Igen,kimennék tüntetni
Nem,nem mennék
45 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
fotelhuszárok, szar senkik. amíg a facebookon kell kattintgatni addig tízezrek jelentkeznek, amikor fel kell emelni a valaguk, akkor százan maradnak.
2021. márc. 5. 11:42
 2/19 anonim ***** válasza:
55%

“... de úgy gondolom,hogy 2 hét ilyen feltételekkel elég kell legyen a járvány görbe ellapításához.”

Rosszul gondolod.

2021. márc. 5. 11:44
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ne itt toborozz, mert perceken belül törölve lesz a kérdésed. Amúgy támogatnám az ötletet, kint voltam az előzőn is, ami a Hősök terén volt. Viszont ehhez néhány százan kevesek leszünk. A magyarok nagy része meg fotelharcos. Gyakorin, meg Facebook kommentben nagyon meg tudja mi írni a tutit, de ha már fel is kéne kelni a székből az ügy érdekében, máris nem érdekli annyira a dolog.
2021. márc. 5. 11:46
 4/19 anonim ***** válasza:
55%
Be vannak tiltva a tüntetések, és amúgy sem képesek az emberek megmozdulni, összefogni, mert mindig másoktól várják a megoldást, ezért maradnak rabszolgák.
2021. márc. 5. 11:51
 5/19 anonim ***** válasza:
66%
Ha a múltkor nem 3ezer,hanem 30 ezer pesti emelte volna fel a seggét, akkor lehetett volna valami változást elérni. De úgy látszik, mindenkinek jó így, ahogy most van..
2021. márc. 5. 11:54
 6/19 anonim ***** válasza:
39%

Nezz már körbe mi van Európában. Mindenhol zárnak, vagy nem lehet beutazni vagy hosszú karanten van.

Ertem én hogy zavar a helyzet, de ez nem politikai kérdés. Ez annál jóval tobb. Vagy gondolod Orbán meggyozte EGÉSZ Európát hogy zárjanak be? Vagy tenyleg azt hiszed hogy csak nálunk van szigorítás, és a határok túloldalán minden olyan mint regen? Ideje lenne felébredni.

Azert van most megint ez, mert a mutalodott viros sokkal virulensebb. Sokkal nagyobb a reprodukció, vagyis egy ember sokkal tobbnek adja át a betegséget, igy a járvány gyorsabban terjed. Ezt próbálják mindenhol megfekezni.

2021. márc. 5. 11:57
 7/19 anonim ***** válasza:
31%
Nem tüntikézni kell, hanem betartani a szabályokat...
2021. márc. 5. 11:57
 8/19 anonim ***** válasza:
63%

"1 éve tart ez a helyzet,nem szeretném részletezni mekkora károkat okozva mert aki nem csontig narancs párti és nem egy barlangban él tudja"

Az megvan ugye, hogy az ellenzék is lezáráspárti? (leszámítva "mi tanyánkat")

2021. márc. 5. 11:59
 9/19 anonim ***** válasza:
36%
Egyesek itt jól bemagolták a kormánypropagandát. Készülhet a paprikás krumpli..
2021. márc. 5. 12:02
 10/19 anonim ***** válasza:
62%
A szavazás alapján úgy látom, hogy csak néhány fotelhuszár osztja az észt, meg persze a lepontozást😂😂
2021. márc. 5. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!