Miért állítják sokan meggyőződéssel, hogy ha leváltanánk a Fidesz-kormányt, a hatalomváltás után sokkal jobb élet lenne Magyarországon?
Szögezzük le, nem tökeletes most, de korábban se volt az és az se biztos, hogy jó lesz. Ez csak remény.
Amiért a változástol várják egyesek a javulást az az, hogy saját maguk képtelenek változtatni a saját életükön.
mert a fidesznél már minden jobb.
Minden miniszterelnök, amikor megválasztják az első 4 évben próbál tényleg megvalósítani terveket, hogy majd legközelebb is megszavazzák. Tehát ha az ellenzék leváltja a fideszt, akkor az első 4 évben próbál majd tényleg jól kormányozni. Úgyhogy igen, a fidesznél biztos jobb lesz (ha hosszú távon nem is) viszont azért a fidesznél nem túl megerőltető munka jobbnak lenni.
A fidesz előtti időkből én nem emlékszem olyanra hogy nyiltan azt vallotta volna a kormánypárt, lehetsz bármekkora gazember amíg ki nem derül köztünk a helyed. Ha kiderül akkor is 99 százalékban maradhatsz.
Lehet hogy nem lesz jobb ha már nem orbán lesz a miniszterelnök csak más lesz. Én kiváncsi vagyok milyen lehet.
A lehetőség: Fidesz nyer és rosszabb lesz, mint eddig mindig.
B lehetőség: Ellenzék nyer és rosszabb lesz.
C lehetőség: Ellenzék nyer és jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!