Miért mondják sokan azt, hogy először a jelenlegi ellenzéket kell leváltani és csak utána lehet a NER-t?
Mert egyik sem érdemes a kormányzásra.
De véleményem szerint, aki még politikában lát megoldást, az teljes tévedésben van. Ne legyen igazam.
"Miért mondják sokan azt, hogy először a jelenlegi ellenzéket kell leváltani"
Ezt csak a magadfajta fidesz-zombik terjesztik azért, hogy kifogják az ellenzék vitorlájából a szelet.
De már elkéstetek!
6: az ellenzékre nem azért kell szavazni, mert sokkal jobb lenne, hanem mert a fidesz nagyon beásta már magát és elpofátlanodtak, ezért ideje, hogy kapjanak egy pofont
Ha két rossz közül kell választani, akkor a legokosabb az, ha váltogatjuk őket, hogy ne melegedjenek bele a hatalomba.
Soha nem valami ellen kell szavazgatni, hanem valamire. Ez a valami ellen szavazás 30 éve nem jön be, jobb lenne inkább felébredni a mély álomból. Én biztosan nem szavazok egyik hazaáruló tömbre sem, teljesen feleslegesen akar engem itt bárki meggyőzni. És sokan vagyunk így. Egy szimpla helycserére nem vesztegetem a szavazatomat, ennyi. Új pártot szeretnék, új arcokkal, nem régi pártokat, régi levitézlett emberekkel, akik folyamatosan hülyeségeket pofáznak.
Egyébként pedig úgy gondolom, hogy 2022-ben a vidéki egyéni körzetekben elbukik az összefogás. Úgy kb 99%. És teljesen mindegy lesz, hogy listán több szavazatot fognak kapni. Bár ezt is kétlem a levélben szavazás és külhoni szavazatok miatt. Úgyhogy még az sem biztos. Tehát ilyen értelemben sem igazán érdekel a rábeszélés. Arra fogok szavazni, amit jónak gondolok és utána nem kell felköpnöm és alá állni. Ez ilyen rohadt egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!