Ha most 22 éves vagyok, akkor a jelenlegi felállás szerint milyen nyugdíjam lehet majd a jövőben?
Jelenleg 65 év a nyugdíjkorhatár, ez neked 43 év múlva jön el.
Honnan tudja azt bárki is neked megmondani, hogy 43 év alatt te mennyit és mennyiért fogsz dolgozni?
Nézd meg a nyugdíj számítás módszereit és becsüld meg azt hogy a különböző döntéseidnek mik lesznek a következményei. Még azt sem tudjuk fiú vagy-e vagy lány, honnan mondhatnánk meg mi hogy neked mennyi lesz majd a nyugdíjad?
Ha találsz valakit aki meg tudja mondani, ne feledd el megkérdezni tőle a jövő heti lottószámokat is!
Tudom, hogy a keresettől függ.
Engem az érdekel, hogy mikor majd nyugdíjas leszek mennyiben változhat majd a rendszer?
Mennyire fognak majd túlszaporodni a romák? Mennyien vándorolnak külföldre? Lesz elegendő munkaerő? Mennyi lesz nyugdíj korhatár? 80 év? Stb.
Ha kormánytag leszel még lehet köztisztviselői luxus-nyugdíjad is az életed végéig... úgy mint a NER-lovagoknak...
Ha csak egy egyszerű kéményseprő leszel vagy kályhás, esetleg kőműves hidegburkoló akkor a kisnyugdíjadból kell majd tengődnöd...
Engem az érdekel, hogy mikor majd nyugdíjas leszek mennyiben változhat majd a rendszer?
Addigra összeomlik.
Mennyire fognak majd túlszaporodni a romák? Nagyon.
Mennyien vándorolnak külföldre? Sokan.
Lesz elegendő munkaerő? Nem.
Mennyi lesz nyugdíj korhatár? 80 év? Nem lesz korhatár,halálig dolgozni kellesz.Jó eséllyel bevezetik az aktív eutanáziát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!