Orbán bukása közeleg?
Munkanélküliek: 500 ezer fő
Államadósság: 36684 milliárd ft
Infláció: 4,2%
Ilyen szintű gazdasági katasztrófára nálunk még nem került sor békeidőben. A kormány alkalmatlansága sorra dönti meg a negatív történelmi rekordokat. A néppártból is kiléptek. Ha Orbán az uniót is elhagyja majd, akkor borítékolható a bukása?
Nagyon remélem,hogy hamarosan bukik.
Ennyi agyhalott hülye megvezethető buta birka nincs más országban az biztos. Máshol már negyed ennyiért elkergették volna. Úgy látszik nem csak az országot l**ták szét de az emberek agyát is
100%, hogy most is az lesz, hogy sokan (látszatra) dirregnek-durrognak, hogy így xar-úgy xar most, aztán, amikor választani kell, akkor aztán rakétasebességgel ismét meg lesznek választva, és majd megint megy az "én nem voltam", "Én nem is szavaztam", "én ott sem voltam" szenilitás.
Ezért is szeretem ezt a videót, sokmindent elárul:
Honnan vetted ezt az 500.000-t.(Nem az össz lakosság munkaképes.)
-Munkanélküliségi ráta 2020 Dec. 4,2% /238.000fő/
-2020 évi infláció 3.3%
-Államadóság az legalább talált.
Nagyjából nap mint nap látjuk mire kell költenünk
mostanában.
Legalább igazat hazudoznátok,ha már nem tudtok igazat mondani.
"Munkanélküliek: 500 ezer fő" erre link?
Foglalkoztatottak száma:
2006-ban 3 940 ezer, (1998-2010 között ez volt a csúcs)
2021-ben 4 295 ezer. (a külföldi telephelyen dolgozók és a közmunkások nélkül )
Ez nekem 355 ezerrel tűnik jobbnak mint az addigi legjobb a rendszerváltás óta.
"Államadósság: 36684 milliárd ft"
Szomorú de ez folyamatosan nőni szokott míg a GDP arányos kb. 2020-ig meg csökkent. De annak, hogy most az állam költekezett és ennek hála EU-s átlagnál kevesebbet zsugorodott a gazdaságunk örülni kéne. (2008-ban szerintem jó kis oktatást kaptunk arról, hogy válságban lazítani kell és nem megszorítani.)
"Infláció: 4,2%"
Mikor ? Melyik? Az éves infláció tavaly 3,3% volt és 3% volt a cél.
1990-2010 között meg csak két év volt amikor 4,2% alatt volt az éves infláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!