Én látom nagyon negatívan a dolgokat a jelenlegi kormányzással kapcsolatban, vagy tényleg rossz a helyzet?
29 éves nő vagyok, 3 éve házas. Viszont meddő vagyok, ami miatt mi semmi segítséget (CSOK, babaváró, stb.) nem kapunk az államtól.
Albérletet kell fizetnünk, amire a rezsivel együtt egy teljes fizetés elmegy, mert pedagógusként mindketten nettó 200 alatt keresünk.
Egyszerűen azt érzem, nem tudunk egyről a kettőre jutni, ráadásul most már mindenhol azt nyomatják, hogy mi a férjemmel még családnak sem hívhatjuk magunkat, mert nincs gyerekünk...
Gondolkozunk az örökbefogadáson, de így kevés fizetés mellett, albérletben kevés az esély, egy egészséges, fehérbőrű kisbabára meg legalább 5 év a várakozási idő. Kövezzetek meg, de nem szeretnék fejlődésben lemaradt, óvodás korú, cigány származású gyereket örökbefogadni. Mert csak azt kapnánk belátható időn belül.
8as vagyok
Sosem volt a történelem során az,hogy egy kormány alkalmazkodott volna az egyéni problémákhoz,igényekhez. Most sincs ez egyik országban sem.
Természetesen vannak nagy hibák a kormányzatban,de én most a kérdező problémájára éleztem ki a válaszom
És a fenti problémához hogy nem igazodnak?
Rendben,tanári fizetés az tényleg nem jó. Ezen kívül?
Szerintem ha rá lenne kényszerítve a kormány,mert senki nem menne pedagógusnak,akkor emelkednének a bérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!