Tudtál róla, hogy kicsinálták az egészségügyet ?
Bakker, bevallom lesz4rom már úgy nyár óta a politikát, gyerekmesét, meg gyerek dalokat nézek s hallgatok, bp-i autósokat, totalcart olvasok. Belefáradtam, na. DE most olvasom, hogy átjegyezték a eü dolgozók jogviszonyát és sokan felmondtak.
Mi a franc? Ez komoly? Értem én, hogy azért, hogy ugráltassák őket egyik helyről a másikra, de azért ez gáz. Nem akarok libsiskedni , utálom a tüntikézésüket, ilyen G Ras arcokat : "elvesztette jogállam jellegét" dumát tudnak csak nyomatni, semmi kézzel foghatót, mondjuk egy faxa sztrájkot. Oké, eü-be nem a kormánnyal hanem az emberekkel cseszel ki ha sztrájkolsz.
"6. A másodállasokat engedelyeztetni kell..."
Több olyan állásom volt, ahol kikötötték, hogy nem lehet másodállásom. Az már más kérdés, hogy törődtem-e vele...
De nagyon sok doki azt csinálta eddig, hogy bement a jó kis állandó, stabil állásába és elmondta a betegnek, hogy nem fog sorra kerülni, de a magánrendelőjében...
A doki gyakorlatilag azért nem dolgozott, hogy ne kerülj sorra.
"Megjegyzem, a párom faterja egy papírgyárban dolgozik, ő a hétvégi ügyeletre 200, az unnepnapi ügyeletre 300%-os bért kap..."
Csak a kórház nem papírgyár.
Én is kaptám már emelt fizetést hétvére, mert csúszás volt a projectben.
De mi is törént valójban? Azért kaptuk emelt fizetést, mert nem készültünk el időben!
Itt sem ilyen egyértelmű a helyzet. Nem akarom, hogy a másik térdemet műtse meg, a másik fogamat húzza ki a doki, mert a sok pénz miatt mindig ügyeletet vállal! Kapjon tisztességes pénzt (most megkapja) és legyen pihent, amikor dolgozik!
De nem kapja meg baszod, nem érted?
70%. Másnapi 8 óra levonása.
Akkor majd nem ügyel, vagy csak a kötelező kettőt, oszt kész, le van szarva. Nehogy már azért kapjon kevesebb pénzt, mert több munkát vállal.
Jaaaaaa, hogy sehol nincs annyi orvos, hogy a havi 2 kötelező ügyelettel ki lehessen állítani a hónapot? Hát ez van. Majd a hónap második felében nem lesz ügyelet.
"Csak a kórház nem papírgyár."
Tényleg? Fel se tűnt b.ki. De ugye logikus, hogy nagyobb fizikai és lelki terhelésért, több munkáért és jóval nagyobb felelősségért kevesebbet fizetnek, mint egy papírgyári munkásnak, nem?
Majd ha az összes doki telibeszarja az egészet, és elmegy csak magánrendelni, akkor majd lehet sírni, hogy nincs ellátás. Megérdemli az összes ilyen retardált, aki képtelen kicsit is átgondolni a dolgokat.
"Majd ha az összes doki telibeszarja az egészet, és elmegy csak magánrendelni..."
Ha ez így működne, akkor mindenki vállalkozó lenne. Nem az eü-ben.
De nagyon nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!