Ha a kormány mer még szigorítani, milyen szigorítás jöhet még?
A felsős diákok távoktatásra átállítása szerintem nem ideális, de megléphető. Esetleg a plázák bezárása is.
Nem mernek iskolákat bezárni szerintem, mert a nővérek otthon maradnának a gyerekekkel és nem lenne ellátás a kórházakban.
Ablak és ajtó nyitási korlátozás.A szájmaszk mellé még a szemek elfedése: védőszemüveg vagy plexi pajzs hordási kényszere.A nyilvános illemhelyek bezárása.Vagy a használatuk előtt és után szigorú fertőtlenítési procedúra bevezetése.
A boltokba való belépés előtt az egész testre kiterjedő fertőtlenítő permet alkalmazása.
Az elme védelme a kártékony gondolatoktól:csak a védekezést szolgáló intézkedések betartását ösztönző információk közvetítése a média által.Minden más kizárásával.
gondolom ez attól függ,hogy mely célkeresztbe került ágazatok azok amelyek képesek kitartani pár hónapot még.
a másik opció,hogy itt a 15x áron megvett kínai téma,ezt is fel kell használni.
a 3. hullám para gondolom 1 értelmű,hogy csak e miatt van. Hogy értékesíthető legyen.
Szerintem:
- 20 és 5 órai kijárási tilalom helyett egész napos kijárási korlátozás, pont mint 1 éve.
- Iskolák, óvodák bezárása
- Kötelező home office, ahol csak lehet
- Játszóterek, kutyafuttatók, kirándulóhelyek lezárása
- Nem alapvető fontosságú boltok bezárása / nyitva tartásuk lerövidítése
- Bajnokságok felfüggesztése.
Az amit 7-es írt, + banyatájm visszahozása REMÉLHETŐLEG értelmes időpontban. Pl hétköznap 10-12, hétvégén 6-8 óra.
Madarjotthon v2.0, tavaly működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!