Tényleg szigorítanak idén az érettségin?
Hát ez az, hogy szerintem nem...meglepően könnyűnek tűnt számomra, örültem is..és amikor barátnőm mondta, hogy a magyar tanárral dumált, hogy szerinte mennyivel nehezebb...csak pislogtam...pedig nem vagyok kitűnő tanuló...
Többi tantárgynál miben nyilvánul meg a szigorítás szerintetek??
Én jó pár embertől hallottam, hogy nem várt módon alakultak a feladatok és nehezebb lett. (Most érettségiző diákokat ne számítsuk, mert az nem objektív :)
Persze, lehet, hogy neked pont ez feküdt.
Amúgy az is bizonyítja, hogy eddig neten 2-féle nem hivatalos megoldást olvastam és nagyban eltért, pedig MAGYARTANÁROK oldották meg.
Én úgy hallottam, hogy jövőre szigorítják és 20 helyett 25% lesz a kettes.
Majd kiderül, mi lesz.
17/L
Jaja, azt tudom..még jó, hogy nem 50% lett...hülye aki azt kitalálta...:S:D
De én a feladatokra értem, hogy azok nehezebbek..remélem nem úgy értik majd, hogy törin is kevesebbet tud segíteni az atlasz...:D
Ötödik válaszoló vagyok.
Teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval! Az osztálytársaim már most azért rinyálnak, hogy ők meg fognak bukni matek érettségin. Van kerek egy évünk még, ők már lassan 1 éve ezt mondogatják. Tehát ha a rinyálás helyett gyakorolnának rendszeresen, talán nem buknának majd meg. És sokaknak tényleg az a cél, hogy legyen meg a 20 pont, de a 25-öt már elképzelhetetlennek tartják.
De semmit sem tesznek azért, hogy jobban menjen nekik a matek.
Én örülnék neki, ha szigorítanák az érettségit, pedig én is jövőre érettségizek, tehát nekem is nehezebb lenne.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!