Egyesek miért gondolják, hogy jogukban áll beszólni, ha az utcán leveszem a maszkot kicsit, hogy levegőzgessek? (Nem zsúfolt hely)
Jöttem haza, kb. 5 perc, erre beszól egy nő, hogy kötelező a maszk. Tudom, hogy igaza van amúgy, de nem volt zsúfolt hely.
Megkérdeztem tőle, hogy rendőr-e és ha igen, kérem a jelvenyét.
Veletek is előfurdult már?
Az megse fordul a fejedbe h csak figyelmeztetni akart, hogy megjarhatod?
Multkor en is szoltam egy nonek h huzza fel, mert draga lesz.
Varosunkban kotelezo es ellenorzik is a sunok. Legutobb 3 not vagtak meg, mert nem volt rajtuk a maszk a buszmegallotol par meterre allva. Nem urban legend, ott voltam.
Van keveredés a fejedben :D
Egyrészt semmi önbíráskodásról nincs szó, csak simán szólt. Önbíráskodás az lenne ha odamegy és erőszakkal rádhúzza. Amúgy meg tetszik vagy nem most ez a törvény. Ahogy nem rabolsz ki senkit az utcán, nem dobálsz embereket kővel úgy a maszkod sem veszed le ott ahol kötelező. Akkor sem ha a rendőr épp hátat fordít.
A stílusod pedig csodálatos, imádom az ilyen fotelrambókat akiknek az a legnagyobb forradalom az életükben hogy 5 percre félrehúzzák a maszkot :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!