Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyesek miért gondolják, hogy...

Egyesek miért gondolják, hogy jogukban áll beszólni, ha az utcán leveszem a maszkot kicsit, hogy levegőzgessek? (Nem zsúfolt hely)

Figyelt kérdés

Jöttem haza, kb. 5 perc, erre beszól egy nő, hogy kötelező a maszk. Tudom, hogy igaza van amúgy, de nem volt zsúfolt hely.

Megkérdeztem tőle, hogy rendőr-e és ha igen, kérem a jelvenyét.

Veletek is előfurdult már?

2021. febr. 26. 12:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

egyesek nem csak ebbe, az életedbe is belepofátlankodnak kérés nélkül.

én lehet megmondtam volna neki, hogy de cukii, köszönöm a figyelmeztetést, csak nem akartam elájulni, de ha ilyen figyelmes, remélem, a cigizőknek is szól

2021. febr. 26. 13:06
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
Még nem fordult elő, pedig én is rendszeresen lehúzom. Eleve kurvára értelmetlen kültéren hordani (beltéren is, de ebbe most nem kezdek bele, mert megint csak felidegesítem magamat), és ha egy kilométeres körzeten belül senki sem sétál az utcán rajtam kívül, még szép, hogy leveszem azt a rohadtságot; már csak azért is, hogy lássam végre, hogy hova lépek. Sőt, falatozni is szoktam menet közben, mert ha dohányozni szabad - márpedig szabad -, akkor enni is. A zsúfoltabb szakaszokon is csak azért van rajtam a maszk, mert nem vagyok hajlandó kifizetni a büntetést.
2021. febr. 26. 19:07
 13/14 anonim ***** válasza:
A néptelen helyen hogy utazik a vírus? Netán egy áramlástechnikai levezetést ha lehetne.
2021. márc. 14. 20:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem tökre megnezett egy nő a járdáról, alltunk a pirosban anyukammal autóban, nem volt rajtunk maszk....
2021. márc. 14. 21:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!