Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nemzeti keresztény jobboldal...

A nemzeti keresztény jobboldalnak miért nincs önkritikája?

Figyelt kérdés

Egy 25éves srác vagyok aki mindig jobboldalinak gondolta magát. A korosztályomban én voltam az aki mindig a nemzeti öntudatot képviseltem, és kerültem nem egyszer vitába balos ismerőseimmel. De a jobboldal igénytelen proli stílusa mellett már szégyellem magam, a logikus érveim egyszerűen semmivé válnak az alábbi dolgok miatt:

Először is, mi ez a PestiTv nevű förmedvény??? Egy rakat állami pénzt kap és ennyi a színvonala? Kocsmai szintű társalgás, ami miatt nekem van szekunder szégyenem, nem tudnak párbeszédet kialakítani, állandóan egymás szavába pofáznak. Lényegetelen hülyeségekbe kötnek bele, miközben a valódi bajok mellett elsiklanak. Nincs más téma csak a gender és lmbtqstb és ezt is úgy hogy miután megnéztem inkább tennék LMBTQ embereket ezen léhűtő alakok helyére, Gondolok itt Dezse Balázsra és csapatára.

[link] közben kijött nemrég ez a videó, amire azt kell mondjam zseniális munka, a magyarországi papi pedofília virágzása a téma benne, elképesztően igényes munka, egyrészt jobb oldalon mikor lesz ilyen tartalom? Másrészt mikor áll ki a nemzeti keresztény szellem, és kér ezért bocsánatot a pedofília miatt? Elárulom sohase fog. És ezek szólnak bele az emberek mindennapi életébe? A pedofilok? Nem gondoltam volna hogy ezt írom de inkább LMBTQESTARSAI szóljon bele mint ez.

Sorolhatnám még Bencsik András, exkommunistán át, Budaházy-családig, ezekkel a figurákkal nem tud épeszű ember azonosulni, márpedig ha azt mondom jobboldali vagyok és 18ban a FIDESZ-re szavaztam egyből ők is előkerülnek és velük fognak egy szintre helyezni, ezt pedig kikérem magamnak. A jelenkor magyarellenes propagandáit sajnos nem a baloldalon kell keresni hanem azon személyek és szekták között amelyek miatt a baloldal ellen felhozott logikus érveink fognak nevetségessé válni. És jelenleg ők a jobboldalon állnak.

Ezek után a baloldal is hatalomra juthat, tényleg nem érdekel, egy hatalmas csalódás ez az egész.

2021. febr. 25. 01:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Már csak röviden reagálok rád:

- elég érdekes, hogy pusztán a GDP növekedésére fókuszálsz, magát a GDP-szintet nem veszed figyelembe, illetve az inflációt sem, gazdaságilag ez be is árazott téged :D :D :D

- nem mutattál egyetlen jobboldali felszólalást sem tőle, vajon miért?

- akármit is mantrázol össze, a melósok kényszeres emlegetése baloldali programpont, és teljesen ellentétben áll a jobboldali gazdaságpolitikával

- a nemzeti érdeked nem abban mérjük, hogy ki mennyit költ egészségügyre

- a Jobbik nem "megkomolyodott", hanem 180 fokos fordulatot vett, nyilván ezt a szabadelvű oldalon lehet megkomolyodásnak értelmezni, de normális emberek között nem

- Toroczkai nem országgyűlési képviselő

- Gyurcsány fenekének kinyalására önmagában elég példa ,hogy egyáltalán összefogtak velük, de nyilván tök véletlenül csökkent le a Jobbik támogatottsága brutálisan, mint az kiderült az EP-választáson :)

- az óvszer nem gyilkosság, hanem megelőzés, ellenben az abortusz során jellemzően egy olyan "lényt" gyilkosz meg, aminek már szívhangja van, sajnos hihetetlenül aljas és hazug vagy (persze ez jellemző az összes liberálisra)

2021. febr. 27. 02:20
 22/29 A kérdező kommentje:

"Hát, ha megnézed Lengyelország példáját, ahol szerintem észszerűen módosítottak az abortusztörvényen" hát ésszerűnek nevezni azt hogy a ténylegesen beteg magzat kihordása is kötelező, legalább annyira ellentmondásos mint hogy Gyurcsány náci :D no comment. A tervezett babák aránya meredeken csökkenő fog. Éljen a mennyiség! Terv gazdálkodás ezazzzzz :D

"Az abortuszok tiltása / sázma és az oktatás minősége között egyébként milyen összefüggés van"

Sajnos gyakorlatban ha egy családba valamilyen beteg fogyatékos gyerek születik,az teljesen tönkre teszi őket, a saját szememmel láttam a városba mit él át egy anya akit az apa otthagyott a gyerek miatt, senkinek se kívánom azt az életet , 0-24 minden ideje elmegy, több gyereke már nem lett.

A másik pedig mint mondtam egy egy 35 éves nő sokkal érettebb és tapasztaltabb, főleg ha már van két korábbi gyereke, tényleg rengeteg helyen olvasni, keress rá mennyivel jobb 3. Gyereknek lenni :D és mennyivel nagyobb arányban lesz közöttük sikeresebb személy, ezzel a beteg lengyel törvénnyel mint mondtam egy anya nem fogja kockáztatni hogy legyen 3. De akár 2. Gyereke se

"Ezt a liberálisokon kívül senki nem vitatja" az előbb lelibsiztél :D pedig én vitatom , amúgy én ismerek liberálisokat egyetem miatt, egyik se támogatta , sose hallottam tőle ilyet, ez is bevett proli uszítás

Na és most az LMBTQra reagálok egybe:

Tudod amikor 17-18 voltam utáltam ezt a jelenséget, tagadtam a létezését, betegségnek tartottam stb... Aztán egyetemre kerültem és ott ilyen típusú embereket is megismertem, egyik a barátnőm legjobb barátja. Igen barátnőm legjobb barátja egy meleg fiú

Nagyon furcsa helyzet volt, azt se tudtam hogy álljak hozzá :D próbáltam kedves lenni, beszélgettem vele, felfogni az álláspontját, akkortájt szerintem egy kicsit az a srác eléggé balos volt :D aztán elmondtam neki őszintén én mit nem szeretek bennük, és nem a bevett panel mondatokat hogy jaj erkölcs jaj beteg stb... Aztán pl megkérdeztem tőle ő mit nem szeret bennünk jobboldaliakban. Sokat tanultam tőle, de ami fontos hogy ő is tőlem, és azt kell mondanom azzal hogy engem megismert, élő közelségből egy jobboldalit abbahagyta a Pride és hasonló dolgait :D Sikerült középre hozni, persze nem egyből de sikerült. Egy tök normális srác, szerintem a magyar átlagától sokkal hazafiasabb érzelmű lett. Szoktam vele politizálni is és azt veszem észre viszont hogy ez az állandó b*zizás újra előhozza belőle a régi dolgait, és azt mondta idén kimegy Pridra. Nem fogok rá semmit se mondani ha ilyen hülye de ti nagyhazafiak tettetek valamit? Azt tettétek hogy az állandó b*zizással belerangattátok vagyis vissza az LMBTQ cuccokba. Mert a meleg és az LMBTQ nem ugyanaz, amit igaz szerettek hangoztatni 2 b*zizás között :D Ez olyan mintha egy részeg azt kiabálná én sose iszom....

Meg miaz hogy állandóan az arcodba nyomják? Én aki személyesen ismer ilyen embert alig látom, most mondom direkt ramentem egy jobb oldali portálra ahol ez ömlött. :D de ez is ti miattatok. A normális emberek kirohögik ha valami extra ratyi dolgokat látunk :D de ennyi, nem ebből áll egy egészséges személynek az élete :D Szóval én igenis letettem annó valamit, kezdeményeztem párbesz3det, és igen Dúró Dóra is próbálkozott egy nagyon fura fazonnal, azt lattam ,de az nem vita, az k*rva gáz volt mindegyik fél részéről mert nem volt párbeszéd.

A másik dolog, gimiben volt egy srác osztalytársunk, eléggé fura volt, és o volt a nagy hazafi aki néha már túlzásba vitte a dolgokat szerintem :D és belőle meleg lett később, most osztálytalákozón kiderült, :D azt mondta mindig az volt csak félt blabla... Hát mondom jóvan, jársz Pridra? Azt mondta nem, akkor Oké :D Nem kell túlzásokba esni és szentbeszédeket összehordani.

Ne legyen már a jobboldaliság követelménye hogy most utaljam. Ettől függetlenül a másik srácnak pl a ratyi vicceket nyomatni szoktam :D haverok is pont ezért bírják mert nem sértődik meg.

Hát nem iszol Coca-Colát , én se szoktam, utálom azt a foszforsavas szart. Megérdemli aki issza :D Na de most láttam ezt a sok 100 szervezet kiállását, és tudod mi a vicces , a komment szekció televan olyan kommenttel hogy jaj de jó hogy eddig se fogyasztottam ezeket.... Vagy jó nincs többi Comedycentral de a tobbirol azt se tudom mi... Konkrétan leírta a sok sügér hogy eddig se vásárolta ez után se fogja aztán kész, de sok embert akik a ti b*zizásotok megijeszt fogja majd. Ugyanilyen volt annak a mesekonyvnek a ledaralasa, hordták mint a cukrot :D Én meg csak néztem miért kell már megint hülyének lennie a jobboldalnak. Magától a kukába került volna az a könyv, semmi új nincs benne amiket olvastam róla, egy gagyi koppittáns, ennyi :D nem itt mocskos b*zi mocskos b*zi...

Toroczkairol még annyit és befejeztem : egyrészt ha nem vallásos akkor mi a f*szert beszél sátáni propagandákról

... Másrészt keresztény értékrendre hivatkozik. Ezt valahol kimondta hogy a Társadalom=kereszténység + család, azaz kereszténységen alapuló, család epítőkövű társadalom. Kérdem én, nem előbb az alapot kell megjavítani a pedofiliatol és egyéb mocsoktol? Melyik a fontosabb az alap vagy az épület? (Bocsánat de mérnöknek tanultam ezt nemhagyhattam ki)

Másrészt egyszer Toroczkai azt mondta 2016korul hogy az egyetlen megoldás a néppártosodás, ezt a videót én láttam youtubon amire a Puzsér Robertes beszélgetésben hivatkozik is, és ott valami olyat hord ossze jaj hát félre értették, ő Asotthalomra gondolt stb.. basszus ha egy 2. Legnagyobb párt majdnem vezetője vagyok, miközben a NÉPhez szólok hiszen NÉPpártosodásról beszélünk akkor nem egy 3000 lelkes kis falura utalok, ez legalább akkora kamu mint amikor Gyurcsány azt mondja az őszödi valójában egy biztatás és igazságos beszéd volt... Aha az :D

Zárásként: amúgy valahol megértelek, lelkes vagy ami becsülendő, kiállsz magadért, én is kb pont ugyanilyen voltam 7-8 éve mint te, ugyanezeket mondtam nyilván más hasonló személyekről akik a szélső jobba tartoztak akkor és ugyanilyen gondolatokkal, csak esetleg nekem rosszabb volt a szókincsem. Viszont sokkal jobban örülök annak amilyen most vagyok mert igenis jobb oldali vagyok, vagyis most már ha viszonyítási alapok vannak akkor valószínű a te szemedben én is csak egy Soros Gyurcsányista erdei béka vagyok... És ezt az utat amit én bejártam (hasonlóan a zsidókkal kapcsolatban is) sokan mások is elmondhatják pl gimis osztálytársaim közül.

"inkompetens a témában. Javaslom a tudományos keresők használatát." Köszönöm de nem kell ismerek ilyet személyesen

Ja és még egy nem, nem fog rám nyomulni, akkor meghalna :D de tényleg. tudom hogy nem is fog , ismerem már , rendes tag.

Meg valamit írtál nem erted mi köze van Toroczkaihoz a hundubnak, utána odairtam zárójelbe ez az egész kollektív jobboldali kiállásra vonatkozik, és a hundubon pedofil oldalak működtek amit jóparan követtek.

2021. febr. 27. 03:30
 23/29 anonim ***** válasza:

"elég érdekes, hogy pusztán a GDP növekedésére fókuszálsz, magát a GDP-szintet nem veszed figyelembe"

Nincs olyan, hogy GDP szint. Ez nem egy gazdasági kifejezés. Ha valamit mondani akarsz, akkor fejtsd ki, mert látszik, hogy nem értesz hozzá.

"illetve az inflációt sem"

Belevettem, azért használtam USD-t.

Egyrészt, az USD annak ellenére, hogy minimális inflálódik, válság esetén mindig ebbe fektetnek, mivel értékállónak tekintenek rá.

Másrészt, a két időszak között minimális különbség volt az inflációt tekintve.

"gazdaságilag ez be is árazott téged"

Ja, én nem értek hozzá, nem pedig az, aki kitalált fogalmakkal dobálózik. :DDD

Ugye, "GDP-szint"? :D

"- nem mutattál egyetlen jobboldali felszólalást sem tőle, vajon miért?"

De, csak láthatóan gondjaid vannak az olvasással, megmondtam, hogy majdnem kivétel nélkül mind az, így bőven egyszerűbb, ha te hozol és elmondom, hogy az mitől jobboldali, de persze, ennyi eszed az eddigiek alapján nincs. :)

"- akármit is mantrázol össze, a melósok kényszeres emlegetése baloldali programpont, és teljesen ellentétben áll a jobboldali gazdaságpolitikával"

Nem, a neoliberális gazdaságpolitikával áll szemben, ami azt mondja, hogy a kormány elmegy a piacról és mindenki azt csinál, amit akar.

Ezzel szemben a nemzeti irány pont az, hogy a nemzeti vonalat, vagyis a hazai cégeket és hazai munkavállalókat a kormány védi.

A baloldali, vagyis szociális vonal pedig azt mondja, hogy véd mindenkit kivétel nélkül.

Elég nevetséges, hogy alapszintű fogalmakkal sem vagy tisztában.

"- a nemzeti érdeked nem abban mérjük, hogy ki mennyit költ egészségügyre"

Fogyatékos. Direkt vagy hülye, vagy még nem végezted el a középiskolát és azért nem tudsz olvasni.

A nemzeti érdekbe beletartozik a nemzet tagjainak egészségi állapota. Ha egy kormány eltitkolja, elhallgatja, de még csak nem is kezd a problémával semmit, hogy minden 4. magyar a rossz egészségügybe hal bele, akkor nem nemzeti.

Mellesleg ajánlom a mihazánknak is, hogy ha ezt a 4. halált megszüntetnénk, akkor kb. stagnálna a népesség létszáma. Nem az abortuszra kell mutogatni. Van 30 ezer ember, aki már megszületett és őket kellene "megvédeni".

"- a Jobbik nem "megkomolyodott", hanem 180 fokos fordulatot vett, nyilván ezt a szabadelvű oldalon lehet megkomolyodásnak értelmezni, de normális emberek között nem"

De, megkomolyodott, mondjuk érthető, hogy program pontokat nem hozol mondjuk 2010-ből és 2018-ból, hogy összehasonlítsuk, mivel kiderülne, hogy hazudsz. :)

Nézd végig Vona megszólalásait, egyszeráen felnőtt és már nem retardált, annyira.

"- Toroczkai nem országgyűlési képviselő"

Igen, Dúró Dóra sem.

Az a baj, hogy ezt úgy hívják ,hogy terelés, ez egy érvelési hiba. Az érvelés középiskolai anyag, mivel ezzel nem vagy tisztában, így elég jól látszik, hogy nem vagy egy középiskolás szintjén.

Elég egyértelmű volt, hogy nem Toroczkaira értettem.

"- Gyurcsány fenekének kinyalására önmagában elég példa ,hogy egyáltalán összefogtak velük, de nyilván tök véletlenül csökkent le a Jobbik támogatottsága brutálisan, mint az kiderült az EP-választáson"

Úhh, akkor már 2014-ben is összefogtak, hisz az EP választáson, akkor is lecsökkent a jobbik támogatottsága. 2014-ben a jobbik 700 ezerrel kevesebb szavazatot kapott az EP választáson, mint a 2014-es parlamenti választáson, idióta.

Mellesleg - mint mondtam - nem, az együttműködés először is teljesen normális egy demokráciában, azért tűnik neked új keletűnek, mert ennyire éltél eddig demokráciában.

Másrészt, ez a példa arra, hogy mérsékelt jobboldali és nem szélsőjobboldali.

"- az óvszer nem gyilkosság, hanem megelőzés, ellenben az abortusz során jellemzően egy olyan "lényt" gyilkosz meg, aminek már szívhangja van"

Látod, mondtam, hogy önkényesen italálsz olyan szabályt, aminek semmi értelme és emiatt gyilkosság az egyik, és a másik nem.

Csak semmi logika mögötte. Ennyi erővel azt is mondhattad volna ,hogy számítsuk az agyműködéstél, vagy számítsuk úgy, ahogy a Bibliában le van írva. Értelmes nincs, de azt hiszed tőle, hogy okos vagy, csak hát a valóságban ez nem igaz.

És pont ezért lehet ennyi erővel életnek tekinteni a spermiumot is.

Majd ha sikerül valami értelmes választ is adnod erre, akkor visszatérünk rá.

Azért elmondom, hogy hogy működnek a szabadságjogok:

"Az ember személyes szabadsága addig tart, amíg azzal másokét nem korlátozza."

Ha a magzatot emberként kezeled, akkor ha a szülő szabadságjogait korlátozza, akkor büntethető a magzat, illetve a szülő akár távoltartási végzést is kérhet, aminek a következménye ugyanaz, mármint, hogy a szülőből kiszedik a magzatot, max a kezedbe nyomják neked, hogy ha te nagyon akarod, akkor találd, hogy a kezedben lévő élőködő, hogy fog túlélni még x hetet megfelelő szervezet nélkül.

Sok sikert.

2021. febr. 27. 04:31
 24/29 anonim ***** válasza:
Úgy érzem a kérdező egy nagyon szép jellemfejlődésen ment át, egy ismerősöm jutott rólad eszembe.
2021. febr. 27. 04:43
 25/29 anonim ***** válasza:
Jézusom, te egy vadbarom komcsi vagy, a kérdezi meg annyira jobboldali, mint Szájer. Részemről nem pazarolok több időt rátok.
2021. febr. 27. 04:48
 26/29 anonim ***** válasza:
Nyitott vagy a világra, tanulsz mások és saját hibáiból, az ilyen emberekből kellene rengeteg. Egy kicsit hasonló cipőben járok én is, csalódtam a jobboldalban, bár én azért turbómagyarnak sose mondtam magam. De teljesen igazat adok mindenben neked, a kissrác akivel meg próbálsz "párbeszédet" felvenni, engedd el. Ezt te is tudhatod hogy bizonyos fejlődési szinten menő a fröcsögő gyűlölködés, de majd kinövi. :) Miközben olvastam a mihazánkos hülyeségeit egy pillanatra gyurcsányista lettem :D csak egy pillanatra!
2021. febr. 27. 04:55
 27/29 anonim ***** válasza:

Nana vadbarom komcsi? ajha anyuci tudná otthon hogy a pici fia miket hord össze akkor lenne irgumburgum.

Amúgy valahol írtad hogy vagytok párszázezren, és a maradék 7,5 millió 18at betöltött személlyel mi van? Már megint egy újabb csúnya agressziv turbómagyar kisebbség aki le akarja a véleményét nyomni mások torkán, ráerőlteti a népre a kötelező abortuszt stb... Tessék toleránsnak lenni.

Na de kérdező: nekem az öcsém lett meleg, a legjobb haverom pedig ahol dolgozik ismert meg egyet mint kolléga személyesen. És főleg nála de azért nálam is a radikális véleményből egy egész elfogadó toleráns alak lettem. Évekbe telett de kifejezetten behúzódtunk a centrumba.

Viszont tényleg nem kell ide pride, a melegek azzal teszik a legjobbat a közösségükért ha pár közeli ismerősük előtt felvállalják magukat. Kérdezhetném a komcsizó gyerektől ha az ő közelébe lenne ilyen ember mit csinálna, de nem ezt fogom. Csak megkérem ha azt szeretné hogy a jövőben is megmaradjon a magyar, akkor próbáljon visszavenni az arcából, mert alázat nélkül semmire se mentek.

Egy volt Jobbik szimpatizáns

2021. febr. 27. 05:16
 28/29 anonim ***** válasza:

"Viszont tényleg nem kell ide pride, a melegek azzal teszik a legjobbat a közösségükért ha pár közeli ismerősük előtt felvállalják magukat"

Ez engem érdekel.

És mi van, ha valaki környezetében nincs ilyen ember. Mármint te azt mondod, hogy neked radikális véleményed volt és évekbe tellett, mire mérséklődött.

Ha egy faluban vagy sok faluban nincsenek melegek, akkor náluk oké, ha radikális marad a vélemény?

Nem azért, de a mostani tendenciák figyelve azt mondanám, hogy a szivárványos személyek nagy városok, főleg Bp környékén vannak. Így lokális lehet, hogy a környezetüknek az a jó, ha megmutatják, hogy melegként is normálisak, viszont így egy átlagos story nem jut le vidékre és a vidékiek szélsőségességére megint lehet kampányt építeni.

Erre mi a megoldásod?

Csak azért mert a pride-nak van akkora híre, hogy vidékre is eljut, míg a haverodnak, öcsédnek nincs.

2021. febr. 27. 05:32
 29/29 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
Ez nem a jellemfejlődés, hanem a liberális agymosás eredménye, ami az egyetemeken a legnagyobb. Bár én nem nézzek TV-t(ahogy 50 év alatt kb senki), de elhiszem hogy a Pesti TV egy szar. Azt is elhiszem hogy csalódtál a FIDESZ-ben, de ez nem ok arra hogy a gondolkodásod ilyen mértékben változzon. Én is csalódtam anno a Jobbik-ban, mégsem lettem libero.
2021. márc. 2. 02:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!