A kérdező szavazást indított:
Rendszeres műsorokat követek
Igen, alkalmanként
Nincs a TV szolgáltatómban
Liberális vagyok
Nem merek állást foglalni
34 szavazat
1/11 anonim válasza:
Természetesen nézem minden nap és iszom Dr Orbán Viktor Miháj miniszterelnö kúr szavait! NEM FÉLÜNK ÉS NEM FÁZUNK ORBÁN VIKTOR A KIRÁLYUNK!!!
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Nyár közepéig gyakrabban követtem a műsorokat, de nem a televízióban, hanem Youtube-on, ugyanakkor egy idő után az ember megcsömörlik attól, hogy minden műsorban más szereplőkkel, ugyanazokat a kormánypárti frázisokat puffogtatják egy héten keresztül, amivel tematizálni próbálják kormánypárti közvéleményt.
4/11 anonim válasza:
Csak azt nézem, reggel-este, mindig, ha meg elmegyek..akkor is bekapcsolva hagyom a HírTV-nél!
5/11 anonim válasza:
Elég szarok a válasz lehetőségek
Pl azt hiányolom hogy....
Nem nézem, mert egy fidesz álhírgyár!
6/11 molnarmarcell21 válasza:
Lassan 10 éve nincs tévém, szóval nem.
7/11 anonim válasza:
Amugy az átlagnézetsége nem éri el főmüsoridőban az 1%-ot
vagyis nem egy agyon nézett történet
9/11 anonim válasza:
Nem szavaztam, mert nincs ott a válasz, ami rám igaz: nem nézem, mert nem nézek politikai tartalmú műsorokat.
10/11 anonim válasza:
Vajon értelmes ember néz olyan műsorokat, amiben 3-4 ember ugyanazt fújja? Ezek a nézők akarnak tájékozódni, más véleményeket megismerni? Vagy elég nekik, ha a hitüket megerősítik minden nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!