Mikor jelentik be hogy márciusban is maradnak-e a korlátozások?
Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 17:57
31/43 anonim válasza:
Nekem servem van, kaptam kezelest , nem tudtam jarni... szoval tuti koronas voltam 😀😀
32/43 anonim válasza:
31
Nem voltál koronás mert az nem létezik.Koronasok a királyok voltak akiket megkoronaztak
33/43 anonim válasza:
32: kar pedig egeszen idaig azt hittem h a korona egyik tunete a gerincserv :( most nagyot csalodtam az orvosokban😀
34/43 anonim válasza:
33
Gerincsérv a "koronavírus" egyik tünete? Ez még viccnek is rossz
35/43 anonim válasza:
nem tunik fel h szorakozok? Jezusom! Inkabb fekudj vissza aludni hatha ha felkelsz lesz humorerzeked :)
39/43 anonim válasza:
35
Nagyon jó a humorerzekem csak sajnos vannak olyan hülye emberek akik tényleg elhisznek ilyen dolgokat.Ennek ellenére elismerem 1 - 0 A te javadra mert végülis sikerült atejtened engem.Ment is ezért a zöld pipa!
40/43 anonim válasza:
39 nem ez volt a celom vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!