Mikor jelentik be hogy márciusban is maradnak-e a korlátozások?
Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 17:57
11/43 anonim válasza:
A 90 nap csak a veszhelyzet... szigoritasokrol meg nem dontottek
13/43 anonim válasza:
Régebben létezik ez a vírus, az biztos, csak influenzának néztük. És akik most ellenállóbb szervezettel bírnak, azok bizony régebben átestek rajta.
14/43 anonim válasza:
IGEN? es miert pont most 1 ev alatt tarolta le a vilagot?
15/43 anonim válasza:
Mert most all erdekeben tobb nagy hatalomnak azert:) es most kell egy jonagy gazdasagi valsagot csinalni. Igaza van a 13-asnak regota van ez a virus csak eppen most vettek elo.. erdekes hova tunt az eddig minden evben megjeleno influenza? Cilike is mondta h az elmaradt :D miaz h elmarad egy betegseg.. ? Vicc az egesz csak mar eppen nem sokan nevetnek. Sajnos meg mindig sok a birka :(
16/43 anonim válasza:
Ja ertem, akkor a korhazakban csak statisztak fuldoklanak, es kollegam, meg a szomszed is csak viccbol halt meg. Ertem.
Csak ido kerdese, hogy sajat korodbol is elerjen valakit
17/43 anonim válasza:
Nyilvan :) es nem volt semmi alapbetegsege meg semmisem bizonyara
18/43 anonim válasza:
Ugyanazok a tünetek, mint évekkel ezelőtt az influenza. Hidegrázás, láz, izületi tünetek, bronchitis és fuldoklás. Tipikus influneza tünetek,összekeverve a madárinfluenzával, mert ezzel kisérleteztek a vuhani laborban. És ez szabadult ki...
19/43 anonim válasza:
NNNAAA... vettem antigén tesztet, átestem rajta, hurrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!