Mikor jelentik be hogy márciusban is maradnak-e a korlátozások?
Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 17:57
21/43 anonim válasza:
7700 ft és a patikában kapható. IGG antigén teszt a neve.
22/43 anonim válasza:
21
Azért gratulálok hogy 7700FT-ot csak úgy kidobsz az ablakon feleslegesen
23/43 anonim válasza:
En is vettem nem is egyet.. 7700ft manaosag mar nem penz
24/43 anonim válasza:
22
Ezt olyan nagy büszkeséggel jelented be,pedig szégyelni kellene
26/43 A kérdező kommentje:
#23 Akkor te sem a vendéglátásban dolgozol
2021. márc. 5. 06:44
27/43 anonim válasza:
Tavaly megkaptam a koronavírust, 3 hónapig nyögtem miatta, főleg a bronchitis és az ideggyulladás miatt (szövödmények). A teszt ezt is kimutatta.
28/43 anonim válasza:
27
A lótúrót volt az koronavírus... Komolyan szerintem vannak olyanok akik pénzért kommentelnek ilyen baromságokat...Bár ha fizetnének érte én is ezt csinálnám
29/43 anonim válasza:
Szerinted akkor mi volt? Nem influenza, soha ilyen rosszul még nem voltam. A kórházban csak egy hétig voltam, de kaptam gyógyszert és kezelést, nem tudtam járni.
30/43 anonim válasza:
29
Szerintem te egy lefizetett berkommentelo vagy vagy pedig egy megrögzött oltasparti aki megakarja felemliteni az embereket.A PCR teszt meg tudod mennyit ér...Ja dehogy is tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!