Mikor jelentik be hogy márciusban is maradnak-e a korlátozások?
Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 17:57
1/43 anonim válasza:
Vagy holnap a kormányinfon Gulyás úr, vagy pénteken a Rádióban Vitya.
2/43 anonim válasza:
Szerintem felfognak néhány dolgot oldani.
3/43 anonim válasza:
Nem fognak feloldani még semmit. Szerintem legalább két-három hétig még minden így marad. Utána esetleg lesz valami pozitív változás.
4/43 anonim válasza:
„Szerintem felfognak néhány dolgot oldani.”
Nem néhányat, egyen gondolkodnak: az idősotthonok látogatási tilalmának valamilyen korlátozott feloldásán, mert az idősek és a családtagok is nehezen viselik.
Hogy a vendéglátósok és sokan más ágazatbeliek hogyan viselik, meg egyébként rengetegen mit hogyan viselünk, az egyelőre nem téma. Majd ha megfelelő beoltottság lesz.
5/43 anonim válasza:
Szigorítani kell, nincs más lehetőség. Újból erősödik a járvány, egyre többen vannak lélegeztetőn.
6/43 anonim válasza:
Szigoritani kell, nem enyhiteni!
8/43 anonim válasza:
Jövőre választások, azt se feledjük.
9/43 anonim válasza:
Nem sokára. És elore fogadok hogy áprilisban is lesz hosszabbítás
10/43 anonim válasza:
Már megszavazták a következő 90 napra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!