Lesz majd rá törvény, hogy a munkáltató kötelezővé tehesse az oltást az alkalmazottaknak?
Figyelt kérdés
Jelenleg ez jogilag nem lehetséges. De logikus lenne, hiszen a kormány eddig is nagyon szeretett a munkáltatók kedvében járni. Valamint így sokkal több ember megoldható, a politikai balhét pedig a cégek vinnék el a kormány helyett.2021. febr. 21. 08:19
11/16 anonim válasza:
A sajat vallakozasomban elvarom az alkalmazottaimtol, hogy mindenben ugy viselkedjenek mint ha en magam lennek a helyukben. Azert alkalmazom oket, mert nem tudok mindent en csinalni, de nem csinalhatjak rosszabbul mint en tennem.
Mar be vagyok oltva, mert ez a jol felfogott erdekem ... aki nalam dolgozik mindenki igy tesz, kulonben nem maradunk kollegak!
12/16 anonim válasza:
#11 őszintén nem is akarnék nálad dolgozni. Inkább a közmunka.
13/16 A kérdező kommentje:
12: szerinted ott nem lesz kötelező? Állami és önkormányzati szerveknél szinte biztos, ha lesz ilyen szabályozás.
2021. febr. 21. 09:39
14/16 anonim válasza:
12-es ... egyelore az en szokasom megvallogatni a kollegaimat, a te akaratod senkit nem erdekel :)
15/16 anonim válasza:
"Majd tálalunk olyat aki be van oltva"
Tekintve hogy milyen "sok" ember akarja az oltást, sok sikert hozzá.
16/16 anonim válasza:
Engem már felháborít, hogy ebben a talpnyaló országban kell élnem. Ha tehetném, elmennék innen, de sajnos ide vagyok kötve. Mindenkit be lehet etetni az oltás fontosságával, pont mint É-Korea. Szégyen volt az egész ország mindig, az emberek most meg... őszintén sajnálom, hogy ideszülettem, de az nem az én hibám. Én utálom ezt a fajilag amúgy is kevert országot,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!