Szerintetek nyáron lesz nyitás?
Nem csak a bulvároldalak mondják, én pl ott még nem olvastam,de ismerősi körben tapasztaltam. Itt az oviban 20+ gyerek pozitív, kérdező anyuka.
Plusz,oké,hogy csalják a számokat,de nem többet mondanak,hanem kevesebbet.
A lényeg szerintem nem az,hogy lesz e nyitás,hanem,hogy ha van, akkor biztonságos lesz-e elindulni, megéri-e egy zsúfolt helyre menni vagy inkább várunk még egy kicsit és nem kockáztatjuk szeretteink egészségét.
Az oltással megnövelhető a nyitás esélye,ahogy nőnek az arányok.
32:
Az, hogy pozitív, nem jelenti azt, hogy rosszul is van. És maga a PCR-feltalálója is kijelentette, hogy a vírus kimutatására konkrétan nem alkalmas, mert influenzára vagy egy síma megfázásra is pozitívat jelezhet.
Te ha gondolod, várj még egy kicsit, 5 vagy 10 évet. De mi élni akarunk.
33: Persze, nincs rosszul, de egyre többgyereknél okoz többszervi gyulladást, ami ugye nem veszélytelen, akkoris kialakul, ha tünetmentes a gyerek. Heim Pál gyermekkórház nyilatkozta. Semmiképp nem tenném ki e gyereket ennek.
Ha belegondolsz, melyik szülő teszteleteti a gyereket, ha nincs tünet? Nem alaptalan.
A szövődményei sokszor veszélyesebbek, mint maga a lefolyása.
Nem mondtam, hogy 5 vagy 10 év, de mondjuk most nyáron lehet menni túrázni meg sétálni stb és majd jövő nyáron, amikor a nagyrészünk oltva lesz, akkor mászkálni bátrabban.
Én is élni akarok nyilván, ezért is vigyázok inkább tovább, mint elvigyen a betegség vagy egy szövődménye. Arról nem is beszélve, hogy egy tüdőgyulladás is heggel járhat, amire aztán mindid oda kell figyelni. Van, aki kisebb infarktusokat kap, mióta beteg volt ( ismerősi kör, nem média). Ilyenekkel sem szeretném az életem megnehezíteni.
Legalább, amí oltást kapok, jobban figyelek, mint valaha. Utána már talán nem halok bele.
Inkább túlreagálni, mint alábecsülni. Főleg, ha nem csak a saját életünkről döntünk. A gyerek még nem tud mérlegelni. A szülő, normál esetben, tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!