Szerintetek nyáron lesz nyitás?
Melyik EU törvény szerint? Tegyél ide hivatkozást a vonatkozó szövegre.
Egyébként nem értem, mire a lepontozás. Nem azt írtam, hogy én ezt akarom, hanem hogy ezt tervezik.
Amikor a panellakás-állomány felveszi majd az elviselhetetlen 33 fokot, nem fogják tudni ezeket a kijárási tilalmakat ugyanúgy fenntartani, mint egy februári éjszakán. Mucsaröcsögei kertes házakban lehet, de a városokban abból már esélyesen zendülés lenne.
Nem azért, mert nem tudnák a katonasággal benn tartatni az embereket, egyszerűen nem akarnak majd akkora szavazatszámvesztést... Politikusokat csak ez érdekli, nem a lakosság egészsége. A lélegeztető géptől rettegő idősek és az elegük van az egészből fiatalok szavazatai között egyensúlyozgatnak épp. Kimatematikázzák, mi az érdekük, ennyi. Nyárra ezek az arányok el fognak tolódni, mert 8 előtt kint elviselhetetlen, 8 után bent elviselhetetlen.
Nem lesz vége, mert sokan hisznek a járványban. Sokan ott is hordják a maszkot ahol nem kötelező. Szóljunk már rá a maszkosokra, ne itt kérdezgesd, hogy mikor lesz vége! Kérdezd meg a fülig bebugyolált, duplamaszkos egyéneket erről mi a véleményük, miért éltetik a járványt ott ahol nem kötelező. Magyarázd el neki, hogy hazudik a média és ne tüntessen a járvány mellett.
Azért nem lesz vége, mert nem foglalkozunk egymással. A feljelentgetés persze megy!
Ahhoz, hogy eljojjon az ahitott nyitas ... az embereknek is kellene am tenni ... mondjuk tulekedni kellene a vakcinaert es amikor mar jo sokan be vannak oltva, akkor lehet varni a lazitasra.
En mar be vagyok oltva de aki nincs, miert felejti el, hogy tovabbra is belehalhat ha elkapja a covidot es korhazba kerul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!