Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek nyáron lesz nyitás?

Szerintetek nyáron lesz nyitás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném előre leszögezni, hogy nem veszekedni, átkozódni, egymásnak ugrasztani hoztam létre a kérdést. Azért kérdezem csupán, mert van egy kisfiam, akit szeretnék elvinni állatkertbe, múzeumba, játszóházba, strandra, étterembe. Idén le kell mondanunk ezekről szerintetek? :(

2021. febr. 18. 22:00
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
35%
A jelen állás szerint lesz nyitás, de esélyes, hogy csak az oltottak mehetnek majd mindenhová.
2021. febr. 18. 22:54
 12/36 A kérdező kommentje:
Utolsó, lehet, hogy bilibe lóg a kezem, de nem úgy van, hogy az EU törvényei szerint nem tehetik ezt? :(
2021. febr. 18. 22:58
 13/36 anonim ***** válasza:
31%

Melyik EU törvény szerint? Tegyél ide hivatkozást a vonatkozó szövegre.

Egyébként nem értem, mire a lepontozás. Nem azt írtam, hogy én ezt akarom, hanem hogy ezt tervezik.

2021. febr. 18. 23:01
 14/36 anonim ***** válasza:
41%

Rákerestem, az Ursula is akarja, szóval nem tudom, honnan veszed, hogy EU törvénybe ütköző:

[link]

2021. febr. 18. 23:04
 15/36 anonim ***** válasza:
45%
Ha nem lesz új mutáns ( úgyis lesz) akkor muszáj lesz nyitniuk hiszen minden idős és veszélyeztetett be lesz oltva.
2021. febr. 18. 23:34
 16/36 anonim ***** válasza:
69%

Amikor a panellakás-állomány felveszi majd az elviselhetetlen 33 fokot, nem fogják tudni ezeket a kijárási tilalmakat ugyanúgy fenntartani, mint egy februári éjszakán. Mucsaröcsögei kertes házakban lehet, de a városokban abból már esélyesen zendülés lenne.

Nem azért, mert nem tudnák a katonasággal benn tartatni az embereket, egyszerűen nem akarnak majd akkora szavazatszámvesztést... Politikusokat csak ez érdekli, nem a lakosság egészsége. A lélegeztető géptől rettegő idősek és az elegük van az egészből fiatalok szavazatai között egyensúlyozgatnak épp. Kimatematikázzák, mi az érdekük, ennyi. Nyárra ezek az arányok el fognak tolódni, mert 8 előtt kint elviselhetetlen, 8 után bent elviselhetetlen.

2021. febr. 19. 01:13
 17/36 anonim ***** válasza:
35%

Nem lesz vége, mert sokan hisznek a járványban. Sokan ott is hordják a maszkot ahol nem kötelező. Szóljunk már rá a maszkosokra, ne itt kérdezgesd, hogy mikor lesz vége! Kérdezd meg a fülig bebugyolált, duplamaszkos egyéneket erről mi a véleményük, miért éltetik a járványt ott ahol nem kötelező. Magyarázd el neki, hogy hazudik a média és ne tüntessen a járvány mellett.

Azért nem lesz vége, mert nem foglalkozunk egymással. A feljelentgetés persze megy!

2021. febr. 19. 04:54
 18/36 anonim ***** válasza:
92%
Hát ehhez még először a sok szemnek kellene "nyitnia".
2021. febr. 19. 05:31
 19/36 anonim ***** válasza:
0%

Ahhoz, hogy eljojjon az ahitott nyitas ... az embereknek is kellene am tenni ... mondjuk tulekedni kellene a vakcinaert es amikor mar jo sokan be vannak oltva, akkor lehet varni a lazitasra.

En mar be vagyok oltva de aki nincs, miert felejti el, hogy tovabbra is belehalhat ha elkapja a covidot es korhazba kerul?

2021. febr. 19. 06:31
 20/36 anonim ***** válasza:
60%
A megfázásba is bele lehet halni mega tüdgyulladásba is....
2021. febr. 19. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!