Szerintetek nyáron lesz nyitás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném előre leszögezni, hogy nem veszekedni, átkozódni, egymásnak ugrasztani hoztam létre a kérdést. Azért kérdezem csupán, mert van egy kisfiam, akit szeretnék elvinni állatkertbe, múzeumba, játszóházba, strandra, étterembe. Idén le kell mondanunk ezekről szerintetek? :(2021. febr. 18. 22:00
1/36 anonim válasza:
Elég, ha kimentek az utcára, - ingyenesen, online láthatjátok az állatkertet.
Kérdésedre válaszolva: kevés az esély arra, hogy ebben az évben a sokak által áhított szabadság ránk köszön.
Talán, ha összefognánk!...
De erre nulla a gyakorlati esély - sajnos.
2/36 anonim válasza:
Tavasszal lesz, legkésőbb áprilisban. A nagyfejesek nem hagyják az idegenforgalmat és ha egyfélét megnyitnak, kénytelenek a többi félét is megnyitni - szállások, éttermek.
A vírus hirtelen el fog tűnni.
3/36 anonim válasza:
remélem igen. Aki akar maradjon otthon a fenekén, de nekem már k.. elegem van ebböl azegészböl.
4/36 anonim válasza:
A vírusnak már le van foglalva a nyaralása a Bahamákon június-szeptember közt.
5/36 anonim válasza:
Ha tippelnem kell szerintem ősznél hamarabb nem, aztán kiderül.
6/36 anonim válasza:
Szerintem kicsi az esely ra.. amugy hasonlo cipobe vsgyok en is mint s kerdezo..gyerkoc ugy szeretne vonatozni, de nem megyunk tomegkozlekedesre jelenleeg
7/36 anonim válasza:
Valószínűleg most is olyan korlátozások lesznek, mint tavaly nyáron.
8/36 A kérdező kommentje:
Első, lehet nektek elég, nekünk nem, ne te mond már meg, köszi.
2021. febr. 18. 22:14
9/36 anonim válasza:
Sajnálom, hogy bántó szót képzeltél az első hozzászólásom mögé, - eszem ágába nem jutott megbántani. Másképp értelmezted az írottakat, mint amiről szóltak, - senki nem mondta meg, hogy mit csinálj! Talán, ha jobban odafigyelnél arra, hogy mit olvasol és veszed a fáradtságot arra is, hogy azt helyesen értelmezd, akkor nem égeted le magad nyilvánosan, - de te tudod!
10/36 árokpart válasza:
Lesz szerintem olyan Húsvét után április közepe körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!