Milyen érdekes, hogy itt a március 1. a nyakunkon, jön a nyitás/nem nyitás, és épp most „drámaian“ emelkednek a számok, sőt itt a 3. hullám?
2021. febr. 18. 16:21
1/7 anonim válasza:
Röviden.
Nem lesz nyitás, a konzultációban is benne van.
Vagy marad a zárlat járvány végéig vagy a kutya oltás igazolással kimehetsz nyáron, de a negyedik hullámra ami szeptembertől jön újra zárlat mindenkinek.
2/7 A kérdező kommentje:
"a kutya oltás igazolással kimehetsz nyáron,"
Aliexpressen lehet majd kapni "eredeti" igazolást?
2021. febr. 18. 16:24
3/7 anonim válasza:
Kell a francanak a kutya könyv😊😊Lenne tippem hova dugják😂😂😂Akkor inkább a kertemben töltöm a nyarat a medencében👍👍Nekem teljesen mindegy mit akarnak trükközni.Nem mindenki buta,ennyi
4/7 anonim válasza:
Nekem külön tetszett hogy ismerösök akik megkapták az oltást azok is visszautasítják a kutya oltás kártyát hogy nem támogatják.
5/7 anonim válasza:
Itt a 3. PCR hullám, nyilvánvalóan tönkre akarják tenni a még élő kis vállalkozásokat, hogy nyárra felvásárolhassa mindet Lőrinc, annyira átlátszó a fideszmaffia.
6/7 anonim válasza:
Micsoda hős forradalmárok vagytok, büszkék lehettek magatokra! :D Személyi és lakcímkártya nem sérti a szabadságotokat? :D
7/7 anonim válasza:
Én nyakörvet rakatnék a beoltottakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!