Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Március 1-től szerintetek...

Március 1-től szerintetek vissza kell majd menni a középiskolásoknak az iskolába?

Figyelt kérdés
Tudom, senki nem tudja előre, hogy mi lesz, de jelenleg mire láttok nagyobb esélyt? Egyik haverom mondogatja, hogy márciustól már biztos hogy menni kell, de sok embertől meg azt hallom, hogy húsvét előtt nem lesz itt semmi. Szerintetek?
2021. febr. 17. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom, senki nem tudja előre, hogy mi lesz,"

Szerintem én sem tudom, ahogy más sem. Van rá esély éppen úgy, mint arra hogy még nem mehetnek vissza a középiskolások. Lehet hogy az érettségi előtt állókat beengedik, de ez sem biztos, csak van rá némi esély.

Hulla felesleges ilyenen agyal, kb, olyan mintha azon elmélkednénk, hogy van-e esély arra hogy lesz 5-ös a lottón a következő héten vagy sem.

majd kiderül.

2021. febr. 17. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Jelen állás szerint, még nem.
2021. febr. 17. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

Még ki se jött az inzultáció a kormány részéről, amivel elvileg le akarják mérni, hogy "mit kíván a magyar nemzet". Bár jól tudom, hogy az eredménye már a megjelenése előtt megvan, de azért 1-2 hetet biztos hagynak majd a kitöltésére, és addig nem hiszem, hogy bármit is lépjenek.

Erősen kétlem, hogy március elején lesz ebből iskola nyitás, inkább csak március 15. vagy húsvét után, ha egyáltalán akkor lesz.

2021. febr. 17. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:
74%
Nem, a kérdés az hogy májusban fogunk-e menni. Remélem nem, és akkor nem bukok meg xD
2021. febr. 17. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!