Március 1-től szerintetek vissza kell majd menni a középiskolásoknak az iskolába?
"Tudom, senki nem tudja előre, hogy mi lesz,"
Szerintem én sem tudom, ahogy más sem. Van rá esély éppen úgy, mint arra hogy még nem mehetnek vissza a középiskolások. Lehet hogy az érettségi előtt állókat beengedik, de ez sem biztos, csak van rá némi esély.
Hulla felesleges ilyenen agyal, kb, olyan mintha azon elmélkednénk, hogy van-e esély arra hogy lesz 5-ös a lottón a következő héten vagy sem.
majd kiderül.
Még ki se jött az inzultáció a kormány részéről, amivel elvileg le akarják mérni, hogy "mit kíván a magyar nemzet". Bár jól tudom, hogy az eredménye már a megjelenése előtt megvan, de azért 1-2 hetet biztos hagynak majd a kitöltésére, és addig nem hiszem, hogy bármit is lépjenek.
Erősen kétlem, hogy március elején lesz ebből iskola nyitás, inkább csak március 15. vagy húsvét után, ha egyáltalán akkor lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!