42
Sületlenségeket írsz. Inkább olvass pl. Czeizel genetikai tanulmányaiba bele, az idevágó részekbe.
A turul az turul, kerecsensólyom, nem más. Akármikor hímezték, vésték vagy állították szoborként.
Illene tiszteletben tartani, mint a magyar nemzetbiztonsági hivatal jelvényének egyik szimbólumát. Az ugyancsak odatartozó árpádsávos szimbólummal együtt.
Ha erre a minimális beilleszkedésre valaki képtelen, akkor ne éljen Mo-on., amelynek a nemzeti szimbólumaival képtelen békében élni. Ott van a tisztességes lehetőség, az alija, élni kell vele.
Kár hogy senkit se érdekel már a turul, meg az hogy ki hogyan vált magyarrá, meg az asszimiláció.
A magyarság egy jelentéktelen, visszamaradott nép, ezek tények.
"1941 és 1945 között több mint 400 000, a mai országterületről 200 000[1] magyar zsidó áldozata volt a holokausztnak. Az áldozatok a munkaszolgálatban, a magyar hatóságok brutalitása nyomán, a halálmenetekben, haláltáborokban, tömeges kivégzésekben veszítették életüket. A holokauszt minden tizedik, a legnagyobb megsemmisítő tábor, Auschwitz-Birkenau minden harmadik áldozata magyar állampolgár volt.[2]"
A „zsidótlanítást” végrehajtó magyar szervek viselkedése állítólag még Adolf Eichmannt is elképesztette. A magyar zsidók deportálásának német irányítója következőket mondta a magyarországi deportálásokról a jeruzsálemi perében idején:
„Egyes esetekben embereimet megrázta a magyar rendőrség [értsd: csendőrség, Eichmann nem tesz különbséget a két testület között] embertelensége. Dieter Wisliceny [SS-Hauptsturmführer, Eichmann közeli munkatársa] beszámolt róla, hogy bár nem mindenhol, de néhány kerületben a rendőrök úgy hajtják a zsidókat a vagonokba, mint a barmot a vágóhídra.”[26]
A nemzethi érzelműek erre nagyon büszkék... Fegyvertelen nőket gyerekeket kínozni gyilkolni.
És megmagyarázzák hogy dehát zsidó.
Mint amikor a keresztény megmagyarázza, hogy csak azért égeti az ártatlan embereket, mert meg akarja menteni a lelküket.
Valójában csak szadista gyilkos pszihopaták...
41 tegnap 23:34
" olvass pl. Czeizel genetikai tanulmányaiba bele, az idevágó részekbe."
Idézd légyszi az(oka)t a mondato(kat)t, melyekben Czeizel "genetikailag homogén" nemzetiségrõl, népességrõl ír.
(A zsidóság Magyarországon nem nemzetiség, a magyar zsidók nemzetisége már a 19-ik századi népszámlálásokban MAGYAR tudtad? Ha nem, nézz utána!)
44
Igen tudtam, hogy ez volt a "kiegyezés" egyik hibája, Habsburg nyomásra.
Különben pedig a nemzetiségeknél nemzetiségebben viselkednek, és a magyaroknál több joguk van jelenleg is.
Ha Czeizel nem tetszik, mert nem kóser, előveheted a zsidó genetikusokat is, nekik se más a véleményük, csak részletesebb.
Most látom, hogy a kérdező mit írt a 43-as akármijében.
Többet nem írok, gyűlölködjön egyedül magában.
45 ma 14:25
"Ha Czeizel nem tetszik"
Úgy látszik, szövegértési gondjaid vannak. Arra kértelek:
"Idézd légyszi az(oka)t a mondato(kat)t, melyekben Czeizel "genetikailag homogén" nemzetiségrõl, népességrõl ír."
Ugyanis szerintem Czeizel ekkora ost0baságot akkor se tudott volna leírni, ha nem figyel oda.
Egyébként Czeizel egy rádiómûsorbeli saját közlése szerint zsidó volt.
Te beszélsz gyûlölködésrõl??
Ha tovább nem írnád a gyûlölködéseidet, zagyvaságaidat, az nagyon helyes lenne.
Ugye nem lep meg, ha szerintem ez:
"nemzetiségeknél nemzetiségebben viselkednek, és a magyaroknál több joguk van jelenleg is."
rasszista megjegyzés.
46
A Czeizeléket ismertem. Meghallgatnám szívesen, hogy magáról azt mondja, hogy zsidó. Utána is nézek, hogy vajon mikor, hogyan lehetett, ha igaz.
Bár pl. Bartók is mondta, egyszer.
De mondom, nem kell Czeizelt nézni, vannak izraeli/amerikai hasonló vélemények, meg lehet keresni. A Czeizelt NEM "idéztem", nem szövegből vettem elő, csak értelmében fogalmaztam saját magam.
Az biztos, hogy AZT ki lehet mutatni genetikai vizsgálatokkal, ha valaki zsidó, ellentétben azzal, ha valaki pl magyar.
Mindegy, ezt tudod te is, 15-01-es, mint ahogy az megelőző állításaim igazát is. Azért kezdesz el rasszistázni, meg ami majd még jön. De én erre sem vevő, sem közönség nem vagyok.
Ha a turul nem tetszik, mint nemzeti szimbólum, mondom, tessék alijázni, ott NINCS turul. Mo-on illik beilleszkedni, és ebbe a turul beletartozik. EZ VAN.
Nem azt lehet kimutatni genetikai vizsgálatokkal, ha valaki zsidó, hanem, hogy közel-kaleti származású, viszont állítólag japán genetikusok szerint azt is ki lehet mutatni, hogy valaki magyar.
A zagyválásodból világos, hogy Putyin-bértroll vagy,minden szavad csak zavarkeltésre jó.
KIKKÉREM magamnak, hogy egy muszkavezetõ próbálja elõírni egy MAGYAR zsidónak, hogy hol élhet.
48
Akkor ILLESZKEDJ BE, és ne próbálj diktálni. Főleg, ha "MAGYAR zsidó"-nak nevezed magad. (A magyar ugye csak pontosító JELZŐ a zsidó , mint FŐNÉV előtt. Nem orosz, nem amerikai, nem német, de ami biztos, az a zsidó nemzetiség.)
Sajnálom, de logikusan ez a 2 választás van. Beilleszkedés a befogadó ország rend és szimbólum rendszerébe, VAGY hazamenni.
Ahogy azt a kiváló ős, Herz kijelölte.
"Kikkérheted", amit akarsz; jogod nincs rá. Ez itt Magyarország.
Sértegethetsz, ahogy csak kitelik a jellemedből,a zavart itt azok keltik, akik magyar jelképeket támadnak.
Utolsó
Annyire ne legyél rá büszke hogy ez MAGYAR ország, mert szinte minden külföldi kézben van.
Nyugati mércével a MAGYAR nem sokat jelent.
Európában nem egy elismert, közjedvelt nép.
"Beilleszkedés a befogadó ország rend és szimbólum rendszerébe, VAGY hazamenni."
Hova menjen haza. Akkor te meg menj vissza az ázsiai sztyeppékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!