Ez a mai nyilasok es mai magyar nacik fedo szovege.
Az otagu csillag eredetileg a Venusz es a szerelem jelkepe volt, de ma mar mindenkinek a kommunizmus jut rola eszebe.
Ugyanigy 1942 ELOTT a turul valoban a magyarsagot jelentette, es buszke vagyok azokra a madarakra, de azutan a turult kisajatitottak maguknak a nyilasok. Ma mar a turul sajnos a nyilasokat juttatja az emberek eszebe,
Rég írtam ki a kérdést, de én úgy emlékszek hogy nem a veréb volt a lényeg.
Hanem az hogy a szadista magyarok milyen módszerekkel ölték gyilkolták kínozták a magyar zsidókat.
Igazad van kérdező. De szerintem a fő probléma az, hogy ma újra próbálkoznak néhányan - és nem kevesen - legitimizálni azt a szadizmust.
Cccc! De abból nem esznek!
Nagy kamu? Az a 100 volt 400 000 is.
Ez a hivatalos adat.
Ha majd veled csinálják akkor mond hogy jelentéktelen.
10 tegnap 12:42,
a tatabányai Turul, vagy a Szabadság híd (lánykori nevén Ferenc József híd) turlja valóban a magyarságot hirdeti, a Böszörményi-Istenhegy út sarkán levõ a nyilasokat.
18,
"a turult nyilasozás"
Nem "nyilasozás", hanem a turul 1920 szeptembere óta NYILAS, hiába akarod kimagyarázni háturul.
"Nem az 1% furcsa érzékenysége a fontos, hanem a 99%."
A 99% 70-80%-a tudja, hogy az 1% eredetileg 6% volt, de a nyilasok és támogatóik a 6%-nak több, mint 80%-át elpusztították (helyben sajátkezûleg, vagy megsemmisítõtáborokba deportálással).
Így aztán a 99% túlnyomó többsége tudja, hogy AZ a turul nem magyar turul, hanem NYILAS turul.
A szoborparka vele, rokonai közé.
19
Ezt hogy érted, hogy 1920 szeptember óta nyilas a turul? Mi történt akko, amitől az lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!