Mi a véleményed erről a videóról? (Bevándorlás, iszlám, köztévé)
Azok, akik ahhoz is kevesek, hogy teljesen megnézzék, azok ne is válaszoljanak, hiszen már eltérnének a kérdéstől.
https://www.youtube.com/watch?v=LS9aK_tLJGw
láttam már egy két videót a csávótól, nem tudom eldönteni, hogy direkt keveri a szezont a fazonnal, vagy rájátszik...
szerinte a szír étterem az egyenértékű, mint amikor 1300 írástudatlan, nyelvet sem beszélő embernek kellene munkát, megélhetést adni, hogy legalább a startvonalon ne zárják ki a társadalomból magukat és szoruljanak gettóba
Gondoltam, hogy te leszel az első, aki még annyira sem képes, hogy végig nézzen egy videót, és az alapján válaszoljon.
Nyugi, az értelmesebb emberektől várom a válaszokat, nem a bérkommentelőktől.
a kérdésemre meg nem is válaszolj
várd meg amíg egy hozzád hasonló vörösszemüveges beírja hoy hahahaha ahatalams paródiája a diktátorbáni rencernek hahah xd
Csak a te kedveért végignéztem.
Pár tévhitet eloszlat (bár kétlem, hgy egy átlag jobbert meggyőzne). A lényegi kérdéseket azonban sajnos nem érintették, mert bármennyire is összemosta a kormánykommunikáció az iszlámot a bevándorlással és a terrorizmussal, Orbán többször kijelentette, és az értelmesebb jobberek is tisztában vannak vele, hogy nem a nomrális muszlimokkal van baj, hanem a szélsőségesekkel.
Én vagyok itt a Gyakorin az egyik legnagyobb migránssimogató, de az igenis probléma, ha ellenőrizetlenül jönnek be milliók. Ez az baj, hogy elbeszélünk egymás mellett gyakran, mert a jobberek is ugyanazokra gondolnak min mi libsik, csak ők bevándorlókat, menekültket mondanak, ami félrevezető.
Egy propaganda film. Az "imám" még talán el is hiszi', amiket mond.
Hallgasd meg az arab imámokat - a youtube-on találsz éppen eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!