Miért sírják itt vissza egyesek az 1930-as éveket?
Konkrétan az oltásigazolást támogató emberekre gondolok. Akik teljesen nyíltan támogatják hogy visszatérjünk a történelem legbrutálisabb rendszerébe.
Nem látják hogy csak formai külömbségek vannak, hiszen az egyetlen különbség hogy most a "jelvény" pozitív és nem negatív megkülönböztetést fog jelenteni?
Még jó hogy azt nem követelik itt egyesek hogy Auschwitz-ot nyissák vissza az oltatlanoknak.
Ennél a szintnél már továbblépett az emberiség.
Amerikában egy csóka vírustagadó végig nyalt több polc sort egy üzletben.
Terrorizmus miatt ül.
Szegényt korlátozták a személyes szabadságában?
#11 aki hülye az így jár, ő direkt erre készült. Én arról beszélek hogy mindenből kizárják az oltatlanokat, gyakorlatilag kitaszitják őket a társadalomból egy olyan mondvacsinált indokkal hogy veszélyeztetné egy más réteget (ugyebár anno a zsidók is emiatt lettek diszkriminálva mert Hitler szerint veszélyeztették az "árjákat")
Az oltásigazolás megvalósithatói vegytiszta náci dolgokat vesznek át, ne mondd hogy ez normális vagy támogatandó!
Vegytiszta nácik? Hitler? Te mitől félsz?
Egyáltalán nem értek veled egyet.
Azt ugye tudod, hogy aki átesett a betegségen és felgyógyult belőle, az is védetté válik az immunrendszere miatt?
Kizárják őket? Mivel zárnak ki? Milyen konkrét korlátozásokat tudsz mondani, ami az oltatlanokra vonatkozik?
Te miként oldanád meg a gazdaság újraindítását úgy, hogy a fertőzést vissza tudd szorítani?
Te hogyan oldalnád meg a nyájimmunitás elősegítését felesleges áldozatok és egészségügy túlterhelése nélkül?
A nácikat nyugodtan hagyd ki, mert ott nem fertőzésről volt szó, hanem teljesen másról. A származásodról nem tehetsz, az oltásról dönthetsz. Hatalmas különbség a kettő.
A gazdaságot simán újra lehet indítani a korlátozások instant feloldásával.
Hogy oldanám meg?
A veszélyeztetett réteget oltanam mert akkor ők nem halnak meg (a többiek úgy sem) utana meg simán el lehet érni a nyájimmunitást.
A példa Manaus városa ahol a lakosság 52%-a elkapta a vírust ami éppen nem elég a nyájimmunitáshoz. Az egészségügyük pedig csak 2 dolog miatt terelődött túl.
- a város egy félafrikai szintén álló szemétdomb.
-a VESZÉLYEZTETETT korosztályt nem védték.
A módszerek amikkel a kormányok zsarolnak pedig igenis náci módszerek.
"A gazdaságot simán újra lehet indítani a korlátozások instant feloldásával."
Ezzel egyidejűleg túlterheled az egészségügyet.
"A módszerek amikkel a kormányok zsarolnak pedig igenis náci módszerek."
Leírtam, miért nem. Te meg nem tudsz érvelni, csak hantázol.
Azt hiszem, itt a vége. Neked meggyőződésed van, ami alaptalan.
További jó rettegést!
"ezzel egyidejűleg túlterheled az egészségügyet"
Leirtam miért nem és példát is mutattam rá.
Itt csak te fantáziálsz az egészségügy tulterhelődésétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!