Egyesek tizenéves korú lányok miért válaszolnak vissza flegmatikusan egy általuk ki írt válaszra váró normális kérdésre?
Figyelt kérdés
Ez szerintem illetlen dolog csak azért mert van akiben benne a jó szándék a segíteni akarás attól még a kérdezőnek nem illene flegmatikusan reagálni egy általa feltett kérdésre.
Miért jó ez nekik ?
Elore is köszönöm szépen a válaszokat.
20/f.
2018. jan. 28. 19:53
1/8 anonim válasza:
mert még kislányok csak nagynak hiszik magukat
2/8 A kérdező kommentje:
Tisztelt első válaszoló; köszönöm szépen a válaszodat! Így van.
2018. jan. 28. 20:11
3/8 demet77 válasza:
A mai tizenévesek táplálkozása enyhén szólva szörnyűnek mondható;ez kihat az agy működésére is,természetesen nemcsak a tizenéveseknél van ez így.Hormonzavar,neveletlenség,depresszió és egyéb deviáns viselkedés is van a dologban,nem beszélve:a médiából folyamatosan áramlik a lelki szemét.A valódi kereszténység kihalt!A mai generáció halálra van ítélve.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát igen csak olvastam egy példát és e miatt gondoltam hogy felteszek egy kérdést
2018. jan. 28. 20:18
5/8 anonim válasza:
"....válaszolnak .... egy általuk ki írt ... kérdésre..."?? 1:Ennek mi értelme van?
2:Ha a saját kérdéseiket válaszolgatják akkor miért érdekel téged ha flegmák?
6/8 A kérdező kommentje:
Mert nem szép ennyi más oka nincs amúgy
2018. jan. 28. 22:16
7/8 anonim válasza:
Látom egyesek nem tudják értelmezni a kérdést.
Tehát..valaki ír ki egy kérdést. Te válaszolsz rá, és a válaszodra reagál flegmán a kérdező
8/8 A kérdező kommentje:
Pontosan
2018. jan. 28. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!