Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A maszk használat maradjon...

A maszk használat maradjon velünk örökké, hogy más vírusok ellen is védettebbek legyünk?

Figyelt kérdés

Ázsiai országokban már régóta maszkot hordtak influenza idején is.

EU szabályozhatná , hogy kötelező legyen a maszkviselet a zárt helyeken? Ezzel a jelenlegi meg későbbi vírusok, akár szezonális influenza is elkerülhető lenne.

Utcán ne kelljen hordani, de most mi van abba ha az ember maszkot vesz ha bemegy a tömegbe a boltba?

2021. febr. 13. 09:47
1 2
 11/14 anonim válasza:
7%
Pont ezen a témán gondolkodtam valamelyik nap. Arra jutottam, hogy ha lecseng ez a maszkos, vírusos időszak, szerintem bőven lesz olyan helyzet, hogy még hordani fogom a maszkot annak ellenére, ha nem lesz kötelező.
2021. febr. 14. 15:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert legyengíti az immunrendszert ha kevesebb vírussal illetve baktériumnak érintkezel
2021. febr. 19. 11:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy többen is írták, eléggé kontra produktív lenne. Elkényezteted az immunrendszered, aztán amikor meg küzdni kellene, nem működik megfelelően.
2021. febr. 22. 12:37
 14/14 anonim válasza:
100%
Ez mekkora faxság... Hordhatsz maszkot ha annyira akarsz, de egyébként nem kell mivel elég kellemetlen, nincs arra szükség, hogy mindig rajtunk legyen. Ázsiai országokban a smog miatt hordják egyébként és nem a vírusok miatt.
2021. márc. 7. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!