Van értelme azon reménykedni, hogy az ellenzék nyer '22-ben és magasabb lesz a fizetésem vagy inkább hagyjam itt az egyetemet?
Figyelt kérdés
Az NKE-re járok és meg is bántam, hogy erre az egyetemre jöttem és tudom, hogy nagyon pocsék lesz a fizetésem közszférában ezért már gondolkodom rajta, hogy itt is hagyom, elmegyek szakmát tanulni. De még lehetséges az, hogy 22-ben győz az ellenzék és akkor emelik a béreket?2021. febr. 10. 16:36
2/24 anonim válasza:
Minden évbe nő a fizetés, de párhuzamosan mellette minden terméknek, eszköznek, kézzel nem kézzelfogható dolognak is. Ergo ugyanott vagyunk fizetésbe, mint 10 éve vagy 20 éve vagy 30 éve. :) és ez lesz a későbbiekben is.
3/24 anonim válasza:
Megkérdezhetem milyen logikai kapcsolatot látsz az ellenzéi győzelem és a te automatikus béremelésed között?
4/24 anonim válasza:
Osztom a hármas hozzászólást. A béredet még mindig a munkáltatód határozza meg, jelenleg az egyetlen ígéret a béremelésre (legalábbis részben) a Fidesz által beharangozott SZJA-mentesség. De érdekes, az ellenzék valahogy még ilyen ígéretet sem tesz.
5/24 anonim válasza:
Mivel az ellenzék győzelme nem jelenti hogy a te fizetésed automatikusan sokkal jobb lesz ezért a szakmára voksolok.
6/24 A kérdező kommentje:
Mivel ezzel a diplomával a közigazgatásban tudok elhelyezkedni, ezért a kormánytól függ a fizetésem. A Fidesz meg direkt alacsonyan tartja a közszféra béreit.
2021. febr. 10. 16:52
7/24 A kérdező kommentje:
"A béredet még mindig a munkáltatód határozza meg"
Nem tudom mit nem lehet érteni azon, hogy az ÁLLAM A MUNKÁLTATÓM
2021. febr. 10. 16:53
8/24 anonim válasza:
Arra ne várjál, hogy bármelyik párt is emelni fogja érzékelhetően a fizukat. Bárki is van ott, ez nem úgy megy.
9/24 anonim válasza:
Gyurcsányék alatt tudományos fokozattal 85ezer forintot kerestek a fiatal kutatók.
Úgy hogy tuti lesz a közszférában dínóm-dánom ha megint visszajönnek...
10/24 anonim válasza:
Ha az ellenzék nyer valószínűleg még alacsonyabb lesz, mert látják hogy lehet pofátlanul lopni ezért bepróbálkoznak majd vele ők is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!