Csalódtatok most Cili néniben?
Én eddig abban a hitben éltem hogy Cili néni olyan jóhiszemű, kedves, naív ember, akit bábként odaállítottak, szegényt. Erre kiderül hogy ő is egy feketeöves hazudozó. Hol élünk, de komolyan, hogy már a nénikben sem lehet megbízni? Titeket is meglepett ez?
Én ezt értem. De pont Cilike asszonyság volt az, aki ebben az esetben kifogásolta a dolgot. Aki szerint az "azért, mert a jogszabály engedi, pont" indoklás is elég lenne és nem kellene izzadságszagú kamu indokokat gyártani.
"De pont Cilike asszonyság volt az, aki ebben az esetben kifogásolta a dolgot"
Ahogy annak idején gyurcsány kifogásolta, hogy kamuval nyernek választást. Óvatosan 12-eske, maholnap "eltaposandó DK-s patkány" leszel a közmédia útvesztőjében.
Arról, hogy Hadházy közérdekű adatot igényelt, de folyton megtagadják, elhúzzák, stb. hogy aktualitását veszítse, ill egyszerűen akadályozzák Hadházy munkáját.
A válaszadásban Hadházyt udvariasan rázták le, erre a "keresztény" "hazafi", "szakmai" Cili asszonyság felháborodott levelet írt mindenkinek, hogy elég csak annyit írni, hogy "csak".
Cili néni elismerte azt, hogy tőle származik a levél.
Magyarán kiszivárogtatott egy belső levelet ő maga, amit ha más tett volna már kirúgatott volna, mint macskát szarni.
A meghosszabbított határídő lehetőségével visszaélt.
És azt állítja, hogy azért nem válaszolnak, mert oltani és gyógyítani kell. Fideszesek, szerintetek minden adminisztrátor, stb. nyomja most az oltást?! Esküsztök?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!