Csalódtatok most Cili néniben?
Én eddig abban a hitben éltem hogy Cili néni olyan jóhiszemű, kedves, naív ember, akit bábként odaállítottak, szegényt. Erre kiderül hogy ő is egy feketeöves hazudozó. Hol élünk, de komolyan, hogy már a nénikben sem lehet megbízni? Titeket is meglepett ez?
Az én szememben pl nagyot nőtt ettől az email-től.
Azt mutatja, ugyanis, hogy zavarja, amikor ócska bolsevik kifogásokkal pattintanak le jogos kérdéseket és teszik nevetségessé a hivatalokat.
És hány olyan levél/levelezés/mobilos beszélgetés/személyes beszélgetés van ami ha nyilvánosság elé kerülne,akkor délutánra már égne az összes propaganda TV székháza,és a parlament ??
Ugye ugye ??
Ilyenkor bírom a sok fidesz birkát,,mint akik már sajnálatból védik azt a pártot,hogy szerencsétleneket mindig csak bántják,,és soha nem igaz az amit az ellenzék mond,mert azok szemetek,,stb....
Ja...
Remélem minél hamarabb lesz olyan,hogy valami kiszivárog aminek nem kéne,,azt borul a fidesz bili,,azt mehetnek az emberek fidesz fant kérdőre vonni/szemre-hányni/rugdalni/stb,,, "hogy ugye hogy megmondtuk ??
Háá nem ezt pofá..tuk évek óta,,ti idi..ták... stb,,stb..
Jóó is lenne már egy kis buli...
Akkor a rendőrök is szemetek,mikor kicsavarják a kezed,letepernek a földre,ha nem tudsz viselkedni,és nem értesz a szép szóból..
Tiszta felháborító....
Ugye ?
fidesszel sem lehet szép szóval bírni,,és ez váltja ki az állítólagos szemétkedést az ellenzékből,ahogy ti hívjátok..
Nincs abban az emailben semmi ami Ceciliara nezve problemat jelentene, az pedig, hogy Hadhazy is belekerult veletlenul a cimzettek listajaba? Na bumm!
Azt viszont kifejthetned kerdezo, hogy szerinted mi szegyelni valo van az email tartalman?
Én már sokkal korábban csalódtam benne.
Viszont ez a levél vihar a biliben. Egy piti ügy, semmi jelentőséggel. Ennél sokkal nagyobb szélhámosságok vannak, amikhez viszont a baloldal is asszisztál.
#2,#7 az a baj hogy kamu okokra hivatkozva tagadják meg a közérdekű adatokat.
#3 az m1ről már kerül nyilvánosságra kopromittáló anyag de nem történt semmi. Maguktól is tudták az emberek hogy az állampárt tévéje, ahogy a kommunizmusban is az volt.
#4 hát pl Hadházyn nehéz lenne fogást találn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!