Vannak itt régi momentumosok, akik csalódtak a pártban, hogy végül beálltak GyF mellé, holott azt mondogatták, hogy ez sosem történik meg? Vagy Ti miért csalódtatok?
Minden felmérés azt mutatja, hogy az ellenzéki szavazók igenis azt akarják, a pártok fogjanak össze Orbán ellen.
Legkevésbé sem vagyok csalódott Momentumos szavazóként.
3
Ha neked ő konzervatívnak tűnt, akkor nagyon nem vagy képben. :D
#4/4
Pedig eleinte nem volt ő vad-libsi, csak mostmár becsicskult a párt új arculatának. De most se ő a Momentumon belül az, aki erőlteti a #BLM-et, a női kvótákat meg a szivárványzászlókat.
DK-s vagyok:
Jelenleg mindenkinek el kell döntenie hogy a múlt sérelmein való rágódás a fontosabb, vagy az hogy O1G-t megállítsuk a totalitárius diktatúra kialakításában!
Az összefogásnak a célja az kell hogy legyen, hogy hogy az Orbáni rendszer anti-demokratikus berendezkedését felszámolja! És ebben szerintem egy Momentumos ugyanúgy egyet ért mint akár egy Jobbikos, vagy DK-s!
Miért kellene állandóan az ellentéteket előtérbe helyezve, az összefogást gyengíteni? Annyit kellene csak nézni, hogy az ellenségem ellensége a barátom!
Ha majd felszámoltuk a közös ellenséget, akkor kezdhetünk majd egymással bunyózni! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!