Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Novák Katalin és a Fidesz-korm...

Novák Katalin és a Fidesz-kormány áldozatos munkájának gyümölcseként 2010 óta 115 ezerrel több gyermek született, mint előtte. Ti is tapasztaljátok a környezetetekben?

Figyelt kérdés

👨‍👩‍👧‍👦👼👼👼❤🍼🏡❣

Köszönhető az egyre jobban kiépülő, bővülű és még bővülni kívánó családtámogatási rendszernek (felsorolni is képtelenséget a sok támogatást, a csalad.hu portálon minden lehetőség megtalálható).

[link]

2021. febr. 8. 12:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%

"Ti is tapasztaljátok a környezetetekben?"

Hajjaj! Nagyobb lett Orbán rejtett-erő-tartaléka!

2021. febr. 8. 13:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy honnan idézted NK-t, de ez így nem igaz . Én is kiszámoltam, és összességében 60 ezerrel kevesebb gyerek született, mint az azt megelőző 10 évben. Ahogy a 4-es írta. Az más kérdés , hogy ha eleve kevesebb a szülőképes, akkor még akkor is csökkenés lehet, ha több gyereket vállalnak, de ezt növekedésnek akkor sem lehet mondani.

Nem beszélve arról, hogy épp a szülőképesek távoztak nagy arányban külföldre és állítólag minden 6. gyerek már külföldön születik. Egy népesség fogyásnál ez elkeserítő, hogy még ez is közrejátszik. (Ezek a gyerekek nagy valószínűséggel nem a magyar társadalomban fognak felnőni, nem ide fognak nyugdíjat fizetni stb.) Arról nem beszélnek, hogy a nagy nagy családpolitika max az elvándorlás kompenzálására elég, vagy még arra sem. Amúgy én nem gondolom,hogy nagy probléma a népesség csökkenés, ökológiai szempontból még előny is. Az emberiség minden évben már kb 6-8 . hónapban feléli az egész évre elegendő erőforrást, az év fennmaradó hónapjaiban már a jövő nemzedékeinek erőforrásait fogyasztjuk...és ez így megy évről évre....már nem sokáig:((

2021. jún. 8. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!