Azok az ellenzékiek, akik a migránsozással gúnyolják a Fideszt, mit szólnak Toroczkai László új videójához? Migránsok törtek be Ásotthalomra.
2021. febr. 3. 19:22
11/23 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=UHDK92EzvB4 imádom XD ilyen lehet nemrészegen?
12/23 anonim válasza:
Mitől néz ki a Gyurcsány arca olyan hörcsögformának? Van valami a szájában?
13/23 anonim válasza:
11#
Ez a videó üt.
"Ünneplő boldog menekülteket, a rendőrök brutálisan megtámadtak"
14/23 anonim válasza:
"Mivel a fityesz 30.000 kötvényes migránst, kb 100.000 nek adott vízumot, plusz 100.000-200.000 vendég munkást engedett be az országba" Van külöbség aközött hogy valaki beenged több millió migránst midenfajta irat nélkül, ahol már a jobbik eset, ha csaka segélyekért jönnek és nem midnefajtza terrorcselekményt elkövetni. Mefg aközött is van külöbség hogy valaki beenged a szomszedos Ukrajnából vendégmunkásokat a munakeröhiány enyhítésére. (A menkültkövéneyek nagy része pedig nem is tartózkodott tartósan Magyarországon)
15/23 anonim válasza:
megkédezhetem hogy ti ilyenkor mit szívtok amikor ezeket leírjátok? Jót biztos . amúgy meg toroczkai is csak hatalmat akar meg pénzt magának hiába beszél annyit és talál ki mindent.
16/23 anonim válasza:
Toroczkai egy patkány, de ettől még néha lehet igaza.
17/23 Celtix válasza:
Na, megint bejött valaki a kerítés alatt ásott lyukon ? Az izgalmas volt, legalább a mérőszalagot elvették volna a lyuk mellől, ne látszódjon már, hogy nincs ember, aki azon a lyukon átférne (vállszélesség, hello). Az meg extra vicces volt, hogy "kidugta a fejet, aztán húzodott is vissza", nyilván a büdös életbennem ástak még semmit, akik ezt állították.
18/23 anonim válasza:
Én semmi rosszat nem kívánok azoknak akik cinikusak próblának lenni (bár nem megy nekik, ehhez is kell egy bizonyos intelligencia ugye), csak hogy annyi idős korukra, mint a tanyán élő néni, ugyanezzel szembesüljenek. De hogy kicsit emeljem a tétet, ne legyen a közelben senki, akitől segítséget tudnak kérni. :)
19/23 anonim válasza:
Nyugger ismerősöm habzó szájjal tombolt, mikor mondtam, hogy a karigerire szavaztam.
A fideszesek szerint... ő vagyis szerinte karigeri minden budapesti lakásba egy, majd később egy család migrantot akar letelepíteni.
Meg ezek a migránsok havi egymilliós segélyt fognak kapni.
Na mondtam magamban, hogy akkor már nekem sem kell majd dolgoznom, mert a befogadott migráns segélykéjéből jól megleszünk így együtt.
Erre se migrant, se segélyke.
20/23 anonim válasza:
Hagyni kéne őket menni tovább, úgy sem ide akarnak letelepedni, ne mi védjük már a nyugat hátsóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!