Most az ellenzékiek közvéleménykutatásokat akarnak megnyerni vagy a választást?
Próbálkoznak azzal, hogy VALAMIT egyáltalán megnyerjenek.
Ahogy a régi reklámban volt: "Megtörténhet......, de a hatoslottó esélyesebb."
A közvéleménykutatásokat. Mert így képsőbb tudnak tutulni, hogy jaaaaaaaaaaaajjjjválasztásicsalásm1krumplimegvettszavazóóókszáraztéééésztaaakrumpiliiicsaláááááááááááásvalóóóójábanminynertüüüüünkkrumpliiiii!!!!!!
Ellenben ha nyernének, dolgozni kellene, azt meg ők sem akarják. Gyurcsánynak tök mindegy, a többinek meg csak a fizetés kell, mert máskülönben éhen halnának. Gondold el pl. Jakab Petit a munkaerőpiacon. Még tanárnak sem kellett, kirúgták - a tanárhiány közepén. Ott van a 3 gyerek, kell a fix fizetés. :D
Szerintem a közvelemeny kutatás annyira reális mint akik elhiszik hogy a másodfokú egyenletet iskola után használni fogják. Semennyire.
Ezt sose értettem, majd meglátod a választáson ki hány %-ot szerzett és kész, az a baj elmész egy adott városba egy adott részre ahol pl fiatalok vannak és momentumosak, akkor majd az lesz a momentum 75%-ban a fiatalok választása, aztán lehet borosdban meg fideszesek.
"Szerintem a közvelemeny kutatás annyira reális mint akik elhiszik hogy a másodfokú egyenletet iskola után használni fogják."
Pedig "meglepő módon" szinte mindig beletalálnak, "vajon miért"?
ui. én használom a másodfokú egyenlet megoldó képletét a munkámban
#6 vagyok
Nem értem mire kaptam lepontozást, de úgy látom külön accot kell nyitnom ha politika rovatba akarok irni mert erősen rombolja mindenki a másik %-át :D
Én nem elhittem hanem tapasztalom hogy nem kell, ettől függetlenül biztos van olyan munka ahova kérik, de ahol én tanultam a gyerekek 99% biztos nem fogja használni a büdös életbe sem. pacsi
Ez egyszerű pszichológia.
Ha azok a választók akik még nem döntöttek azt hallják minden nap, hogy erős az ellenzék és képes legyőzni a kormányt akkor nagyobb eséllyel mennek el szavazni az ellenzéki jelöltre, mint ha eleve veszett helyzetet látnának.
A fidesz is ugyanezt csinálja. Legyőztük brüsszelt, a migránsokat, a bárkit is. A győztesekhez tartozni jó érzés.
Végre kezdi megérteni az ellenzék, hogy miről szól a tömegmanipuláció amit a fidesz több mint 10 éve mesterien csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!