Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Ettől nem féltek?

Ellenzékiek! Ettől nem féltek?

Figyelt kérdés
Ha az előválasztáson nyer mondjuk Jakab Péter, de jövőre a sok a DK-s, meg MSZP-s nem fog majd szavazni rá, kvázi nem alakul ki egységes szavazótábor.
2021. jan. 29. 19:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Az előválasztás lényege hogy alegjobb jelöltet válasszák ki. Ha Jabak lesz a legjobb jelölt, akkor felesleges ezen vitázni, mert logikusan ha egy DK-s nyert volna mégkevesebben szavaznának rá... Másrészről meg ettől miért én féljek? Ez a pártok dolga, a pártok döntései, az ő felelősségük kitalálni a legjobb forgatókönyvet. Én csak megvárom mi lesz a véga és szavazok legjobb belátásom szerint
2021. jan. 29. 19:23
 2/22 anonim ***** válasza:
87%

DK-s vagyok:

A DK-sokkal ilyen probléma nem igazán lesz.

Biztos lesznek néhányan akik inkább nem szavaznak, de ezek száma elenyésző lesz.

2021. jan. 29. 19:34
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
A dk-s komcsiknak az belefér, hogy egy virtigli nácira szavazzanak, és vice versa. Talán kevésbé jó hír, hogy azért ez korántsem biztos, hogy elég lesz a boldogsághoz.
2021. jan. 29. 20:04
 4/22 anonim ***** válasza:
73%
Nem, mivel a miniszterelnök hatalma elég limitált a Parlament nélkül. Ha Jakab Péter nyer, mint az ellenzéki összefogás miniszterelnöke, akkor a Parlament tele lesz baloldaliakkal, akik nem fogják neki hagyni, hogy a jobboldalibb ötleteit megvalósítsa. Aki baloldali körzetben lakik, az tudni fogja, hogy helyileg a baloldali jelöltre kell szavazni, így nem kapunk újabb jobboldali kormányt. De listán az összefogásra, akárki legyen is az élén. Akkor is, ha Jakab Péter. Szerintem ez teljesen vállalható egy baloldali számára.
2021. jan. 29. 20:04
 5/22 anonim ***** válasza:
81%

Jakab Péter nem náci.

"Nyíltan felvállalta zsidó származását. Dédapja Auschwitzban halt meg."

" 2009–2010-ben történelmet tanított a miskolci Kalyi Jag Roma Nemzetiségi Szakközép- és Szakiskolában."

Nem is baloldali, de nem is náci. A Fidesz a nácik pártja manapság.

2021. jan. 29. 20:06
 6/22 anonim ***** válasza:
Nézd... Több dk-s szavazna Jakab Péterre, mint ahány jobbikor Dobrev Klárára.
2021. jan. 29. 20:35
 7/22 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem inkább az lenne a probléma ha a dk-s jelölt nyerne. Szerintem Jakab kevésbé negatív szereplő mint mondjuk Dobrev. Úgyhogy bármennyire hasonlóak a nézeteim Dobrevvel inkább Jakabra vagy Márkizayra szavazok.
2021. jan. 29. 21:08
 8/22 anonim ***** válasza:
Én mindenesetre betárazok csipszből.
2021. jan. 29. 21:14
 9/22 anonim ***** válasza:
Épphogy a DK szavazók a legaktívabbak, bárki lesz a jelölt, ha Gyurcsány Ferenc arra buzdítja őket, hogy menjenek el szavazni akkor ott lesznek. Én inkább attól félek, hogy a momentumosok nem szavaznának Dobrevre, helyette inkább a kutyákra.
2021. jan. 29. 21:28
 10/22 anonim ***** válasza:

Dk-s, #3-nak:

Egy "virtigli náci", aki hathatós "komcsi" segítséget vesz igénybe?

Majd az így megnyert pozíciója megtartásához továbbra is kooperálnia kell a "komcsikkal" ha nem akarja magát egy pillanat alatt kisebbségi kormányban találni?

Ez hogy jött össze? XD

Akik eddig otthagyták a Jobbikot azok pont azért hagyták ott, mert feladta a Vona-féle náci irányvonalat!

2021. jan. 30. 09:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!