Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért hiszik,...

Az ellenzékiek miért hiszik, hogy Orbán a korrupció királya az EU-ban, mikor minden országnak vannak korrupciós botrányai, általában sokkal nagyobbak, mint nekünk? Ők nem olvasnak világsajtót?

Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 11:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"Franciaországban még kevesebb a saját ingatlanok aránya, mint Magyarországon, ott se sokan tehetik meg, hogy átlagos fizetésböl 6 év után lakást hitel nélkül.."

Ezt nem ismerem, de gondolom ott is egy albérlet a keresetek 10%-ba kerül, nem 120%-ába mint otthon....

2021. febr. 3. 14:46
 22/29 anonim ***** válasza:
"Ezt nem ismerem, de gondolom ott is egy albérlet a keresetek 10%-ba kerül, nem 120%-ába mint otthon...." Hát Párizsban 500 eurónál indul csak egy szoba havi bérlése, egy két szobás lakás bérleti díja 900 eurónál indul.
2021. febr. 3. 14:51
 23/29 anonim ***** válasza:

"egy két szobás lakás bérleti díja 900 eurónál indul."

Igen. Gondolom ezért keres 8000 eurót egy szakmunkás...

2021. febr. 3. 14:55
 24/29 anonim ***** válasza:

"Nem tudom igaz-e a történet vagy nem, nem ismerem a norvég viszonyokat, de azért az kevés országban tipikus, hogy átlagos fizetésböl 6 év után házat vesznek az emberek."

Azt tegyük hozzá, hogy egy tapasztaltabb villanyszerelő itthon se átlagbért keres, hanem fölötte. Most nézz szét külföldi villanyszerelői álláshirdetések között Németországba nettó fizetés 2000-2500 euró mellé biztosított szállás, prémiumok, bónusz és ehhez nem 5-10 éves tapasztalat kell. Nem egy átlagos munkának hangzik így nekem.

2021. febr. 3. 16:03
 25/29 anonim ***** válasza:
Nekem jó ez így.
2021. febr. 3. 16:08
 26/29 anonim ***** válasza:
Minden országban van téynleg, cska itt kicsit több.
2021. febr. 3. 18:10
 27/29 anonim ***** válasza:
"Gondolom ezért keres 8000 eurót egy szakmunkás.." Ezt hol álmodtatd? Annyit még Svájva sem keres
2021. febr. 3. 20:54
 28/29 anonim ***** válasza:
Svájva lehet nem keres mert őt nem ismerem, de én szoktam annyit keresni...
2021. febr. 5. 21:24
 29/29 anonim ***** válasza:

[link]

Magyarország az Európa Unió holtversenyben legkorruptabb országa.

És az a baj hogy fokozatosan nőni fog. Minél tovabb vagy hatalmon annál többet lopsz

2022. aug. 25. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!