Csalódtatok a kormányban a járvány kezelése miatt?
Figyelt kérdés
Más kormányok sem kezelték túl jól a helyzetet Európában, de itt valahogy nagyon el lett baltázva.
November végéig nincs lezárás, majd mégis van lezárás. Aztán a vendéglátósok, konditermek, mozik és a többi érintett gyakorlatilag semmilyen támogatást nem kaptak. A bérköltség 2/3-át ígérték nekik, ami eleve nagyon minimális segítség más országokhoz képest, és még ennek a kifizetése is hónapokat késik.
Közben a focisták meg kapnak egy csomó pénzt.
2021. febr. 2. 16:45
41/44 anonim válasza:
Aha, csalódtam. Azt hittem tájékozottabbak, és pl kiengedik az embereket is legalább a közelbe, nemcsak a blökiket. Meg pár dolog olyan ovis szintű, pl szerintem ők még szmogról sosem hallottak, se 12 órás munkanapról, se időjárásról, mert ezeknek nem lehet megparancsolni hogy szűnj meg szmog délután, állj el szélvihar ess visszafelé eső mert minket a kormány csak estig enged ki a kertvárosi házikónkban lévő lakásunkból. Meg ez a hatalmas differencia se tetszik. Meccs több ezer emberrel, majd minden átmenet nélkül 3 ember se lézenghet a moziban. Stb.
42/44 anonim válasza:
Nem vártam semmi jót tőlük, így nem csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!