Mi értelme a képviselői vagyonnyilatkozatnak?
Kérdezem ezt úgy, hogy kormánypárti szimpatizáns vagyok. Orbán Viktornak a két és fél milliós fizetése mellett nincs kb. egy ft megtakarítása sem. Van egy 800ezer ft-os hitele, meg két ingatlan résztulajdonosa. Kocsija sincs. Bár nyilván ez érthető, mert hozzák viszik.
De mi a magyarázat arra, hogy hova tűnik a havi fizetése? És hogy 10ft félretett pénze nincs?
Légyszi ilyen baromsággal, hogy ellopja, svájci bankszámlán meg hasonlókkal ne gyertek, normális korrekt válaszokat szeretnék. Ha ilyet nem tudst produkálni csökevényes agyadból, akkor kattints tovább.
Mert nem érdekli. Mert úgy gondolja, hogy ezt is megteheti.
Vagy mert pontosan tudja, hogy érdemi szankció nincs ha nem mond igazat, viszot gumicsontnak jó minden évben.
Szerinted jobb ha nem vall be egy fotintot sem, csak mert megteheti, minthogy beírna 500 ezret, 2 milliót stb? Nem lenne hitelesebb az, mint üresen hagyni?
Amúgy őszintén szólva engem nagyon elszomorít, idegesít.
Mindenképpen menne a matek, hogy ha annyi, akkor miért nem több, vagy kevesebb, vagyis ezen a téren nem kockáztat.
...és nem kell hitelesnek lennie, mert a fanklub mindent elhisz neki bármit mond, sőt ha 180 fokot fordul a véleménye, akkor fordulnak utána gondolkodás nélkül, az ellentábor meg már akkor is szkeptikus, ha valamiben nyilvánvalóan igazat mond.
Hypno, ezzel nem értek egyet, legalábbis saját szemszögből nem. Számomra hitelesebb, ha beírja hogy van 500000 megtakarítása. Több képviselőét is megnéztem és abszolút korrektül elhiszem azokat. Akár ellenzéki akár kormánypárti. (bár én baromi naív vagyok :D)
Viszont lehetséges, hogy pl a kp-t nem kell beírni? Csak az állampapírt, részvényt stb?
(lehet bitcoinban tartja a lóvét? :D)
A rajongó és a szimpatizáns nem ugyanaz a kategória.
A rajongónak soha semmilyen körülmények között nem támad kétsége a rajongása tárgyában, a szimpatizáns meg használja ugyan az eszét, de nem ilyen dolgok döntik el, hogy kire fog szavazni. Legfeljebb, ha túl sok negatív információt kap. Mintegy tendencia szerűen.
Egyéni vagyonbevallás van, nem családi. Ugyanakkor többségében családi gazdálkodás van.
Pl. az én esetben: nincs időm arra, hogy a családi vagyongazdálkodással foglalkozzam, ez a nejem dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!