Mi értelme bezárva tartani mindent?
Figyelt kérdés
A kérdés adott.
Persze megértem, olcsóbb lesz így lölönek felvásárolni az éttermeket, de kedves kormánypárti szavazók.
Miért?
2021. jan. 24. 20:18
1/15 anonim válasza:
Mert ezzel el lehet lehetetleníteni a kisvállalkozások és csak a multik maradnak.
Még az emberek jobban rettegnek és sokkal inkább készek felvenni az oltást.
2/15 anonim válasza:
Ahogy az első írja. A vírushiszti egyik legfőbb célja világszerte, hogy minél több kisvállalkozás tönkremenjen, és a világot eddig is irányító multicégek még nagyobb befolyásra tegyenek szert.
3/15 anonim válasza:
Erőfitoktatás. Hogy '22-ben mondhassa Orbán, hogy ő áldozatokat hozva megvédte a Magyarokat és legyőzte a vírust.
4/15 anonim válasza:
Hogy ne haljanak meg a napi 100 ember helyett 500an!
Bonyolult ez neked?
6/15 anonim válasza:
Mi értelme bezárva tartani mindent? ... tobb ertelme van mint a kerdesednek.
7/15 anonim válasza:
Semmi logika nincs benne, ne ülj be valahova ahol van tőled másfél-két méterre valaki de a zsúfolt villamosra felszállhatsz...
8/15 anonim válasza:
Na és aki eddig villamossal járt utolsó, hogy közlekedjen? Talán repül?xDDDD
9/15 anonim válasza:
Persze, minden kormány a világon tönkre akarja tenni a kisvállalkozókat, a vírust a gyíkemberek hozták létre.
10/15 anonim válasza:
Én arra céloztam vele, hogy veszélyesebb a töemgközlekedés mint egy átlagos étterem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!