Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme a képviselői...

Mi értelme a képviselői vagyonnyilatkozatnak?

Figyelt kérdés

Kérdezem ezt úgy, hogy kormánypárti szimpatizáns vagyok. Orbán Viktornak a két és fél milliós fizetése mellett nincs kb. egy ft megtakarítása sem. Van egy 800ezer ft-os hitele, meg két ingatlan résztulajdonosa. Kocsija sincs. Bár nyilván ez érthető, mert hozzák viszik.

De mi a magyarázat arra, hogy hova tűnik a havi fizetése? És hogy 10ft félretett pénze nincs?

Légyszi ilyen baromsággal, hogy ellopja, svájci bankszámlán meg hasonlókkal ne gyertek, normális korrekt válaszokat szeretnék. Ha ilyet nem tudst produkálni csökevényes agyadból, akkor kattints tovább.

2021. febr. 1. 11:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
33%
Az ellenzékiek közül is többnek nincs autoja. Én sem értem.
2021. febr. 1. 11:09
 2/23 anonim ***** válasza:
15%

"De mi a magyarázat arra, hogy hova tűnik a havi fizetése?"

Sok gyereke és unkája van, rájuk költi, valamint rengeteget adakozik is. Ő maga és a felesége is egyszerű életet élnek, pl. Anit nem látni olyan méregdrága ruhákban, mint Dobrevet.

Orbán egy jó ember, neki a család az első, azért támogatja őket. Jó lenne, ha minden férfi hozzáállása ilyen lenne az Országunkban. Ő az utolsóját is odaadja nekik, sok férfi meg 20 ezeres tartásdíjat sajnál a saját gyerekétől, ami nagy szégyen.

2021. febr. 1. 11:09
 3/23 anonim ***** válasza:
60%

2-es!

El ne olvadj már!

2021. febr. 1. 11:14
 4/23 A kérdező kommentje:

Kettes oké, én értem, nyilván ad a gyerekeknek, unokáknak, költ rájuk. De azért csak félre tudna rakosgatni 10 év miniszterelnökség alatt pár száz ezret. Én az ő fizetésének tizedét sem keresem, mégis van hat havi megtakarításom. Akármennyit költenék is a gyerekeimre, azért pár millió vésztartalékom lenne.

A gyűlölködő kommenteket meg hanyagoljuk már, senkit nem érdekel.

2021. febr. 1. 11:21
 5/23 A kérdező kommentje:
2-es még egy kérdés: el tudod képzelni, hogy nincs az ország miniszterelnökéne fél millió ft felhalmozott pénze sem? Akármennyire családcentrikus valaki, azért ez elképzelhetetlen számomra. Igaz Lévai Anikó vagyonnyilatkozatát nem láttam.
2021. febr. 1. 11:23
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

Miért, az hogy külföldi bankszámlán van miért nem normális válasz?

Jóember, a vejétől kezdve a fogorvosáig mindegyik haverja az elmúlt évek során multimilliárdos lett. A mészáros spanja karácsonyi ajándéknak kapott egy 25 milliárdos közbeszerzést

Az, hogy ő papíron egy szegény ember az a saját szavazóinak arcon köpése, mert azért még a fideszesek is tudják, hogy a több száz milliárdból azért csurran-cseppen neki is

2021. febr. 1. 11:26
 7/23 A kérdező kommentje:
Miért nem bírsz simán csendben maradni? Írkálj index poszt alá kommenteket oszt örülj, hogy ma is tettél valami szépet a világért.
2021. febr. 1. 11:28
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem két össszetevője lehet a magyarázatnak:

1. Minden a családja - pl. Anikó asszonyság - nevén van

2. A saját törvényeit sem tartja be és már csak dafke sem ír igazat, ha erről kérdezik.

2021. febr. 1. 11:32
 9/23 A kérdező kommentje:
hypno: és annak mi értelme? Őszintén mi értelme annak, hogy nem ír be egy forintot sem? Tegyük fel 100milliárd dollárja van a párnacihába. Miért nem írja be, hogy van 3 millió ft megtakarítása? Nem lenne kevésbé feltűnő a sumákolás, ha valamennyit beírna? Épeszű ember nem gondolja, hogy ha hírtelen elromlik a bojler otthon, arra sincs pénze hogy kicserélje.
2021. febr. 1. 11:35
 10/23 anonim ***** válasza:
71%
Ha meghallják vidéken a nyugdíjasok gyűjteni fognak Orbánnak is mint Izaura kiszabadításáért is anno
2021. febr. 1. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!