Mi értelme a képviselői vagyonnyilatkozatnak?
Kérdezem ezt úgy, hogy kormánypárti szimpatizáns vagyok. Orbán Viktornak a két és fél milliós fizetése mellett nincs kb. egy ft megtakarítása sem. Van egy 800ezer ft-os hitele, meg két ingatlan résztulajdonosa. Kocsija sincs. Bár nyilván ez érthető, mert hozzák viszik.
De mi a magyarázat arra, hogy hova tűnik a havi fizetése? És hogy 10ft félretett pénze nincs?
Légyszi ilyen baromsággal, hogy ellopja, svájci bankszámlán meg hasonlókkal ne gyertek, normális korrekt válaszokat szeretnék. Ha ilyet nem tudst produkálni csökevényes agyadból, akkor kattints tovább.
"De mi a magyarázat arra, hogy hova tűnik a havi fizetése?"
Sok gyereke és unkája van, rájuk költi, valamint rengeteget adakozik is. Ő maga és a felesége is egyszerű életet élnek, pl. Anit nem látni olyan méregdrága ruhákban, mint Dobrevet.
Orbán egy jó ember, neki a család az első, azért támogatja őket. Jó lenne, ha minden férfi hozzáállása ilyen lenne az Országunkban. Ő az utolsóját is odaadja nekik, sok férfi meg 20 ezeres tartásdíjat sajnál a saját gyerekétől, ami nagy szégyen.
Kettes oké, én értem, nyilván ad a gyerekeknek, unokáknak, költ rájuk. De azért csak félre tudna rakosgatni 10 év miniszterelnökség alatt pár száz ezret. Én az ő fizetésének tizedét sem keresem, mégis van hat havi megtakarításom. Akármennyit költenék is a gyerekeimre, azért pár millió vésztartalékom lenne.
A gyűlölködő kommenteket meg hanyagoljuk már, senkit nem érdekel.
Miért, az hogy külföldi bankszámlán van miért nem normális válasz?
Jóember, a vejétől kezdve a fogorvosáig mindegyik haverja az elmúlt évek során multimilliárdos lett. A mészáros spanja karácsonyi ajándéknak kapott egy 25 milliárdos közbeszerzést
Az, hogy ő papíron egy szegény ember az a saját szavazóinak arcon köpése, mert azért még a fideszesek is tudják, hogy a több száz milliárdból azért csurran-cseppen neki is
Szerintem két össszetevője lehet a magyarázatnak:
1. Minden a családja - pl. Anikó asszonyság - nevén van
2. A saját törvényeit sem tartja be és már csak dafke sem ír igazat, ha erről kérdezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!