Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Beadatnál magadnak kínai vagy...

Beadatnál magadnak kínai vagy orosz vakcinát, ha nincs más?

Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 20:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%

"és ha/amíg nem engedélyezik, mint ami a jelenlegi helyzet?"

Addig nem.

De igazából úgyis a sor végén vagyok, nem vagyok se öreg, se focista, se olimpikon, se egyéb kedvezményezettje a G-ci rendszerének, szóval mire én sorra kerülök, addigra eldől, hogy az EU engedélyezi-e, vagy sem.

2021. jan. 30. 21:29
 12/18 anonim ***** válasza:
97%

"Szóval emiatt nem aggódok, be is adatnám, HA a megfelelő magyar és EU-s hatóság normálisan bevizsgálja és megfelelőnek találja politikai nyomás nélkül.

Na most ez az, ami hiányzik a képletből, a G-ci politikai nyomást gyakorol a hazai intézményekre, ezért a magyar hatóságok vizsgálati eredményeiben már nem bízok.

Szóval marad az EU: ha ők engedélyezik, akkor igen."

Az uniós, külföldi hatóságokra is nagy politikai nyomást helyeztek, hogy gyorsan engedélyezzék a vakcinákat. Normál esetben az ilyen vakcinafejlesztések, tesztek, engedélyezések átfutási ideje több év, de a politikai vezetők nem tartották elfogadhatónak az ilyen hosszú várakozást.

2021. jan. 30. 21:32
 13/18 anonim ***** válasza:
49%

"először megvárom hányan élték túl"

Egyelőre lényegesen magasabb a túlélési arány mint a Pájszernál.

2021. jan. 30. 22:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Piréz, vagy irokéz gyártmányú is johet, ha rendelkezik EU engedéllyel!
2021. febr. 5. 07:58
 15/18 anonim ***** válasza:
47%
Uristen de hülyék vagyto jézusom. Az agymosás látom működik. Oltsatok hajrá xdddd
2021. febr. 5. 08:44
 16/18 anonim ***** válasza:
60%
Ennyi vadbarmot egy helyen komolyan :D "ha rendelkezik engedéllyel" bazdki énbredj már fel ember, akkora a korruptció (és egyéb eszközök..) hogy lényegében azt engedélyeztetnek amit akarnak... ennyi alvó embert :D
2021. febr. 5. 08:45
 17/18 anonim ***** válasza:
49%
az oroszban van egy mikrocsip!-beazonosíthatnak, mint egy kutyát!
2021. febr. 9. 18:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

15/17 és 16/17 nek javasolnám majd csak akkor irjonide, ha már nem lesznek ilyen "zseniális "

gondolataik!

A17/17 - nek ne higgyetek mert az orosz mikrocsip ököl nagyságú és teleportácioval tolják be a páciensekbe - többnyire a seggukbe - és igy lopja el a KGB a gondolatukat. Viszont csak zseniket olvasnak ki, igy a 15-16 osok nagy veszélyben vannak.

A feltett kérdesre a válaszom az, hogy 02.18 -án már belé lötték a ruszki szputnyikot.Örömmel tudatom a kétkedőkkel, hogy élek, sőt az égadta vilagon semmi mellekhatás nem érzékelek magamon!

Ês kêrdezhetitek miért oltattm be magam?

Nagyon egyszerű a válaszom!

A barátom átesett a viroson és olyan " élmênyben" volt része, hogy vêgrendelet irására késztette ês nem jó dolgában, hanem aktuálisnak gondolta az állapota miatt!

Ő javasolta az oltást és én hittem neki!

2021. febr. 21. 07:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!