Beadatnál magadnak kínai vagy orosz vakcinát, ha nincs más?
"és ha/amíg nem engedélyezik, mint ami a jelenlegi helyzet?"
Addig nem.
De igazából úgyis a sor végén vagyok, nem vagyok se öreg, se focista, se olimpikon, se egyéb kedvezményezettje a G-ci rendszerének, szóval mire én sorra kerülök, addigra eldől, hogy az EU engedélyezi-e, vagy sem.
"Szóval emiatt nem aggódok, be is adatnám, HA a megfelelő magyar és EU-s hatóság normálisan bevizsgálja és megfelelőnek találja politikai nyomás nélkül.
Na most ez az, ami hiányzik a képletből, a G-ci politikai nyomást gyakorol a hazai intézményekre, ezért a magyar hatóságok vizsgálati eredményeiben már nem bízok.
Szóval marad az EU: ha ők engedélyezik, akkor igen."
Az uniós, külföldi hatóságokra is nagy politikai nyomást helyeztek, hogy gyorsan engedélyezzék a vakcinákat. Normál esetben az ilyen vakcinafejlesztések, tesztek, engedélyezések átfutási ideje több év, de a politikai vezetők nem tartották elfogadhatónak az ilyen hosszú várakozást.
"először megvárom hányan élték túl"
Egyelőre lényegesen magasabb a túlélési arány mint a Pájszernál.
15/17 és 16/17 nek javasolnám majd csak akkor irjonide, ha már nem lesznek ilyen "zseniális "
gondolataik!
A17/17 - nek ne higgyetek mert az orosz mikrocsip ököl nagyságú és teleportácioval tolják be a páciensekbe - többnyire a seggukbe - és igy lopja el a KGB a gondolatukat. Viszont csak zseniket olvasnak ki, igy a 15-16 osok nagy veszélyben vannak.
A feltett kérdesre a válaszom az, hogy 02.18 -án már belé lötték a ruszki szputnyikot.Örömmel tudatom a kétkedőkkel, hogy élek, sőt az égadta vilagon semmi mellekhatás nem érzékelek magamon!
Ês kêrdezhetitek miért oltattm be magam?
Nagyon egyszerű a válaszom!
A barátom átesett a viroson és olyan " élmênyben" volt része, hogy vêgrendelet irására késztette ês nem jó dolgában, hanem aktuálisnak gondolta az állapota miatt!
Ő javasolta az oltást és én hittem neki!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!