Miért csinálnak úgy az éttermek mintha nem kapnának rengeteg támogatást?
5% ÁFA, nem kell járulékokat fizetniük, a bérek 50%-t az állam fizeti és kiszállításra/elvitelre ugyanúgy pörög a biznisz.
Mi ez a hiszti? Nyilván a baloldali oldalak és étteremtulajok oldaláról értem, hogy a kormány lejáratása a cél és propaganda az egész, de tényleg nem látjátok át a dolgot?
Vendéglátós ismerősöm mesélte, hogy a kiszállítással úgy pörög a biznisz mint még soha , nem is érti mások mit csinálnak meg bohóckodnak az újranyitással a szabályok ellenére.
Emberek életével játszanak akik oda csődítik a tömeget szabályellenes újranyitással , az ilyenek ellen nem értem miért nem lépnek fel keményebben, pár 100 ezres büntetés semmi egy nagyobb étteremnek..
Ti és a vendéglátósok picsognak. Én élek mint Marci Hevesen.
De lásd támogatásom, mindjárt rendelek valami ebédet egy étteremből, dobok egy krajcárt!
Luxus éttermeknek nem fognak tönkre menni ne aggódj. Itt a kis bejelentetlenül dolgoztató , sunyi vendéglátósoknak kell lehúzni majd a rólót. Nem kár értük.
Nem kell 50 ezerért árulni a 3 ezer forintos húst és majd rendelnek :)
Ott a szolgáltatást és a helyet fizeted meg, kiszállítva nincs benne ez.
Kereskedelem , de ennél többet nem mondok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!