Miért csinálnak úgy az éttermek mintha nem kapnának rengeteg támogatást?
5% ÁFA, nem kell járulékokat fizetniük, a bérek 50%-t az állam fizeti és kiszállításra/elvitelre ugyanúgy pörög a biznisz.
Mi ez a hiszti? Nyilván a baloldali oldalak és étteremtulajok oldaláról értem, hogy a kormány lejáratása a cél és propaganda az egész, de tényleg nem látjátok át a dolgot?
Vendéglátós ismerősöm mesélte, hogy a kiszállítással úgy pörög a biznisz mint még soha , nem is érti mások mit csinálnak meg bohóckodnak az újranyitással a szabályok ellenére.
Emberek életével játszanak akik oda csődítik a tömeget szabályellenes újranyitással , az ilyenek ellen nem értem miért nem lépnek fel keményebben, pár 100 ezres büntetés semmi egy nagyobb étteremnek..
#1
Miért ne tudna mindenki? Már ezt is megoldották helyettük más cégek, ott a Netpincér, WOLT, stb..
Aki meg ennyire fennmaradás képtelen az legalább lemorzsolódik és tisztul a közeg.
#2
Éttermekről szólt a kérdés, beszélhetünk atomfizikáról is mellékesen, de itt nem erről volt szó.
Az éttermesek hisztiznek és ők akarnak újra nyitni. Nem bowling pályákról beszéltem.
És? A pincér elmegy máshova dolgozni. Csak pincérkedés létezik a világon?
Nyílván van az a kategória aki csak sír , rí , Orbánt szidja , hogy miért nem lógathatja otthon a lábát és miért nem finanszírozzák ezt meg van aki feltalálja magát és 1 hét múlva már van munkahelye. Aztán ha véget ért a járvány majd eldönti, hogy marad e ott vagy annyira hiányzik a vendéglátás és visszamegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!