Végre ismét első helyezettek lettünk, az EU legkorruptabb országává nyilvánítottak minket. Ti is büszkék vagytok az országra?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom elmondani, hogy milyen büszkeséggel tölt el, hogy a nettó medián átlagkereset nálunk az egyik legalacsonyabb, a szólásszabadság helyzete nálunk az egyik legpocsékabb és most végre újabb eredményt elértünk! Szerintem célszerű lenne minimum 4-5 új stadionnal ünnepelnünk, szigorúan közpénzből!
Legalább nálunk az apa férfi és az anya nő.
2021. jan. 29. 00:47
11/15 anonim válasza:
Elmegyek bankot rabolni azt ha elkapnak,még én leszek felháborodva !
Megmondom nekik,hogy ezt volt kiktől tanulni !
Amúgy is a viszkis sokkal többet lopott/rabolt mint én,jobb lenne ha újra ő kezdene el rabolni ?
Szóval hagyjanak békén...
12/15 anonim válasza:
A románok azért lecsukják, meg kivégzik a picsába a politikust ha sok a lopás. Fejlődik is. Több ismerős szakmunkás ott melózik de nem ilyen orbánista 120 ezerért hanem az 1 misit súrolja a fizu.
13/15 anonim válasza:
Itt Svédországban hidegen hagy szó szerint. :D ( Amúgy szeretem a klímát :D )
14/15 anonim válasza:
13. Mi Norvégiában tudtunk lakást venni és én is leszarom már. Otthon kb. 70 év hitelre tudtam volna venni egy odút a 8 kerben, itt meg megment 6 év keresetünkből, hitel nélkül, pedig itt nincs ilyen "zseni" mint orbán, aki megment mindenkit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!