Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Végre ismét első helyezettek...

Végre ismét első helyezettek lettünk, az EU legkorruptabb országává nyilvánítottak minket. Ti is büszkék vagytok az országra?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom elmondani, hogy milyen büszkeséggel tölt el, hogy a nettó medián átlagkereset nálunk az egyik legalacsonyabb, a szólásszabadság helyzete nálunk az egyik legpocsékabb és most végre újabb eredményt elértünk! Szerintem célszerű lenne minimum 4-5 új stadionnal ünnepelnünk, szigorúan közpénzből!

Legalább nálunk az apa férfi és az anya nő.

2021. jan. 29. 00:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Elmegyek bankot rabolni azt ha elkapnak,még én leszek felháborodva !

Megmondom nekik,hogy ezt volt kiktől tanulni !

Amúgy is a viszkis sokkal többet lopott/rabolt mint én,jobb lenne ha újra ő kezdene el rabolni ?

Szóval hagyjanak békén...

2021. jan. 29. 10:16
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
A románok azért lecsukják, meg kivégzik a picsába a politikust ha sok a lopás. Fejlődik is. Több ismerős szakmunkás ott melózik de nem ilyen orbánista 120 ezerért hanem az 1 misit súrolja a fizu.
2021. jan. 29. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Itt Svédországban hidegen hagy szó szerint. :D ( Amúgy szeretem a klímát :D )
2021. jan. 29. 10:47
 14/15 anonim ***** válasza:
63%
13. Mi Norvégiában tudtunk lakást venni és én is leszarom már. Otthon kb. 70 év hitelre tudtam volna venni egy odút a 8 kerben, itt meg megment 6 év keresetünkből, hitel nélkül, pedig itt nincs ilyen "zseni" mint orbán, aki megment mindenkit....
2021. jan. 29. 11:44
 15/15 anonim ***** válasza:
46%
Kit érdekel, mikor jól élünk?
2021. jan. 29. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!