Kocsis Cake Oliviot miért nem indítja az ellenzék miniszterelnöknek? Lehetne haknizni, hogy az első magyar fekete miniszterelnök, ilyen elfogadók vagyunk stb.
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 16:27
1/26 anonim válasza:
ki az a cake olive? Én biztos hogy nem szeretnék feketét látni elnöknek, az elsősorba a fajának fog tetszelegni nem a fehér embernek.
2/26 anonim válasza:
1
Tipikus fideszes-mihazánkos gondolkodás...
3/26 anonim válasza:
Nem vagyok rasszista, de egy kicsit sem örülök annak, hogy egyáltalán bekerülhetett az országgyűlésbe. Nincs bajom a négerekkel (ha otthon maradnak a banánfákkal teli Afrikában), de ne jöjjenek ide. Pont elég bajunk van nekünk a integrálódni képtelen cigánysággal is (és itt megjegyzem, hogy nem azokról beszélek, akik becsületesen dolgoznak, becsületesen élnek), nincs szükségünk négerekre is. Egy fehér többségű országot vezessen fehér ember.
4/26 anonim válasza:
Az ellenzéki összefogásnál nincs antiszemitább és rasszistább összeröffenés, ezt rendszersen bizonyítják.
5/26 anonim válasza:
Kocsis Cake félig magyar, nemde?
6/26 TR75 válasza:
#3 "Nem vagyok rasszista, de..."
Szóval rasszista vagy XDDD
Kocsis-Cake Olivio hazája Magyarország. Itt született.
Amúgy szerintem nem jó ötlet miniszterelnöknek jelölni. A mélymagyarok a fidesszel az élen kicsinálnák. Nem számítana, hogy alkalmas-e vagy sem.
7/26 anonim válasza:
5. igen, mint ahogyan a neve is mutatja, félig magyar-félig sütemény.
8/26 anonim válasza:
#6: ezzel egyetértek. Magyarországot vezesse fehér miniszterelnök.
9/26 anonim válasza:
Bezzeg mikor a félkínai Liu Shaolin Sándor megszerezte Magyarországnak az első téli olimpiai aranyérmét, akkor mindenki büszke volt, de ez a félig néger Kocsis-Cake Olivio húzzon el innen.
10/26 anonim válasza:
Hát azért egy kínait ne mérj négerhez. A kínaiakkal nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!