Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Végre ismét első helyezettek...

Végre ismét első helyezettek lettünk, az EU legkorruptabb országává nyilvánítottak minket. Ti is büszkék vagytok az országra?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom elmondani, hogy milyen büszkeséggel tölt el, hogy a nettó medián átlagkereset nálunk az egyik legalacsonyabb, a szólásszabadság helyzete nálunk az egyik legpocsékabb és most végre újabb eredményt elértünk! Szerintem célszerű lenne minimum 4-5 új stadionnal ünnepelnünk, szigorúan közpénzből!

Legalább nálunk az apa férfi és az anya nő.

2021. jan. 29. 00:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%
Lecarom, ameddig jól élek és a környezetemben mindenki, addig nem hiszem, hogy rossz irányba halad az ország. Mindenki egyre jobb autókat vásárol, itt az utcában nincs ház, ami nem esett át nagy felújításon az elmúlt 5 évben, tudunk takarékoskodni, közben élvezni az életet, jut minőségi ruhára/ételre/szórakozásra/utazásra. A gyerekek iskolájával elégedett vagyok. A városunk 2010 óta egy rohadó undormányból csilli-villi lett, gyönyörűen felújított közintézményekkel, kórházzal, főtérrel, egyre több szolgáltatás van. Úgyhogy miattam az EU a feje tetejére is állhat a kis semmit nem érő kimutatásaival, mert láthatóan az ország halad és az irány nagyon jó. Sőt, biztos vagyok benne, hogy egyre jobb lesz, úgyhogy kaparhatják a falat a bohócok. Aki akar, az kiválóan tud érvényesülni, aki nem tud, az nem is akar.
2021. jan. 29. 00:53
 2/15 anonim ***** válasza:
74%

Hol laksz?

2021. jan. 29. 00:57
 3/15 anonim ***** válasza:
25%
Nekem sincs semmi problémám, tök jól elvagyok.
2021. jan. 29. 01:09
 4/15 anonim ***** válasza:
29%

#1 Ne tévesszenek meg az ilyen kamu kérdések, semmiféle EU kimutatás nincsen a korrupcióról amiben ilyen helyen állnánk.

Ez a szokásos ballibes propaganda, a Transzparency magán listája a korrupció ÉRZETI indexszel. Ez nem a korrupció nagyságát mutatja ki, hanem hogy a ballibes haverok szerint milyen korrupt az ország éppen. Amint gyurcsányék nyernék meg a választást, azonnal megváltozna a véleményük és máris nem lenne az ORSZÁGBAn ilyen nagy a korrupció szerintük. Akkor hírtelen már másképpen ÉRZÉKELNÉK.

2021. jan. 29. 02:16
 5/15 anonim ***** válasza:
60%

"Hol laksz?"

Gondolom romániában lakik a barom

2021. jan. 29. 02:36
 6/15 anonim ***** válasza:
19%
Havi 700 ezret kapok kézbe. Szerinted nem leszarom hogy lopnak?
2021. jan. 29. 03:39
 7/15 anonim ***** válasza:
74%

Minden kormány olyan, amilyen az országban lévő emberek. Ha az embereknek egy keménytökű vezető kell, aki 30 évre bebetonozza magát a vezetői székbe egy jól kitervelt alkotmány módosítást követően, akkor az emberek ezt fogják kapni. Hogy mikor lesz változás? Akkor, ha az emberek döntő többsége máshogy fog gondolkozni.

Épp most vagyunk túl a világtörténelem leghosszabb bikapiacán. A 2008-2011-es világválságot követően akárhová mentél, mindenhonnan ömlött a pénz. Magyarország például rengeteg pénzt kapott az EU-tól, ami meglátszott az emberek életszínvonalán is. Az igazi kérdés, hogy mit fogunk csinálni akkor, amikor az erőforrások elapadnak. Apálykor derül ki, hogy ki mezítelen a tengerben...

2021. jan. 29. 06:44
 8/15 anonim ***** válasza:
81%
Kipcsak harcos népünknek sok tanulnivalója már nincs semelyik országtól sem, mert hiperszuperokosak vagyunk.
2021. jan. 29. 07:19
 9/15 anonim ***** válasza:
44%
"Értem, szóval ha 100/1 szekér jól megy akkor nincs semmi gond igaz?" Én nem az első vagyok. de én is ezt a véleményt osztom.
2021. jan. 29. 07:45
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
Na jo,de holtversenyben vagyunk a romanokkal es a bulgarokkal.Van meg hova fejlodnunk,de nem aggodom,jovore talan vilagelsok leszunk.
2021. jan. 29. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!